PalloTV - ”Pelaajapolut ovat yksilöllisiä – Ei ole yhtä oikeaa”, hyökkääjä Santeri Haarala, Ilves

Ruutu on kotimaisen jalkapallon koti

Katso kaikki matsit! Ruutu+ alk. 6,95€/kk - kokeile maksutta!

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
18.11.2022

”Pelaajapolut ovat yksilöllisiä – Ei ole yhtä oikeaa”, hyökkääjä Santeri Haarala, Ilves

Kasvattajaseura Ilvekseen palanneen Santeri Haaralan, 23, pelaajapolku on hyvä esimerkki siitä, mihin nuoren pelaajan on oltava valmis matkalla kohti unelmaansa. Nuoresta iästään huolimatta, tai ehkä juuri siksi, Haarala on ehtinyt nähdä jo useampia veikkausliigaseuroja peliaikaa metsästäessään.

18-vuotiaana Haaralan tie vei RoPS:aan, kun Ilveksen edustuksesta ei herunut minuutteja. Lapista matka jatkui TPS:n. Viimeiset kaksi kautta hän taisteli peliajasta KuPS:ssa. Nyt paikka Ilveksen avauskokoonpanossa suorastaan maistuu hänen suussaan.

PalloTV tapasi Haaralan ja kysyi, millä Ilves houkutteli hänet takaisin? Minkälaista roolia hänelle on piirretty? Onko hänen pelaajapolkunsa edennyt suunnitellusti? Mitä kierros RoPS:ssa, TPS:ssa ja KuPS:ssa opetti? Suositteleeko hän muille nuorille pelaajille samaa? Lopuksi Haarala antaa PalloTV:n katsojille pomminvarman vihjeen MM-kisojen voittajasta.  

Toimittaja: Mika Laakso

Artikkeliin liittyviä aiheita:

Muita uutisia