PalloTV - Siira vaihtaa Tammerkosken Valkeakoskeen
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Suomen Cup

Kansallinen Liiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
18.11.2022

Siira vaihtaa Tammerkosken Valkeakoskeen

FC Hakalla on nyt 15 pelaajasopimusta.

Ilveksen keskikentällä pitkään pelannut Tuure Siira nähdään jatkossa FC Hakan paidassa. Eurooppaan suuntaava valkeakoskelaisseura teki Siiran kanssa kaksivuotisen pelaajasopimuksen. FC Haka on Siiran aikuisuralla vasta kolmas seura. Ilveksessä hän pelasi kaudesta 2016 lähtien ja sitä ennen kuusi kautta AC Oulussa.

Siiralle on kertynyt 172 Veikkausliigan ottelua Ilveksessä sekä 97 Ykkösen ottelua AC Oulussa. Maaleja hän ei ole omalta tontiltaan tehnyt kovin useasti. Paras kausi oli 2016, jolloin Siira teki neljä liigamaalia.

Jo ottelumäärä kertoo, että FC Haka hakee ja saa Siirasta raskaan sarjan kokemusta.

Tuure tuo mukanaan vahvan kokemuksen kotimaisesta liigasta. Erinomainen kahden suunnan pelaaja, jolla löytyy hyviä ominaisuuksia ja olen varma, että vielä löytyy uusia ulottuvuuksia, FC Hakan päävalmentaja Teemu Tainio kommentoi siirtoa seuran lehdistötiedotteessa.

Siiran puheista voi lukea, että seitsemän kautta Tampereella alkoi viedä hänet jo urautumisen tielle.

Muutama vuosi tuli naapurissa pyörittyä ja aikansa kaikella.

Aloite siirtymisestä tuli Siiralta itseltään. Molemmilla osapuolilla oli kuitenkin suuri kiinnostus toista kohtaan.

Ensimmäinen avaintekijä, että miksi juuri Haka, niin tarjosin tänne itseäni ja koutsi myi mulle idean seurasta, mikä herätti mielenkiinnon. Ei tarvinnut paljoa miettiä, kun molempien tarpeet täydensi toisiaan, Siira valottaa siirtymisensä taustoja FC Hakan lehdistötiedotteessa.

Seurastakin hyvä fiilis ja omien aika rajallisten havaintojen perusteella kyllä osaavassa ja hyvin organisoidussa seurassa pääsen pari vuotta pelaamaan.

FC Hakalla on nyt 15 pelaajasopimusta. Heidän joukossaan ovat mm. Aatu Hakala, Niklas Friberg, Eero-Matti Auvinen, Logan Rogerson ja Stavros Zarokostas.

Lee Erwin, Mika Hilander ja Seth Saarinen ovat jättäneet Tehtaan kentän taakseen. Veikkausliigan maalitykki Erwin nostatti kulmakarvoja jatkamalla pelaajauraansa Libanonissa. Saarinen puolestaan siirtyi Kuopion Palloseuraan. Hilander päätti nostaa hanskat naulaan.

Kolmikon lisäksi Elias Mastokangas ja Jude Arthur ovat palanneet lainoilta omiin seuroihinsa.

Artikkeliin liittyviä aiheita: