PalloTV - ”Hienoa päästä kokeilemaan uusia tuulia”, Tuure Siira, FC Haka
TULEVAT PELIT:

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
26.11.2022

”Hienoa päästä kokeilemaan uusia tuulia”, Tuure Siira, FC Haka

Keskikenttäpelaaja Tuure Siiran pelaajapolku sai uuden käänteen, kun Tampereen Ilves ilmoitti seitsemän kauden jälkeen, ettei heillä ole enää käyttöä hänen palveluksilleen. Siira ei hätkähtänyt, vaan otti puhelimen käteen ja tarjoisi palveluksiaan FC Hakan päävalmentajalle Teemu Tainiolle. Seuraavaksi FC Haka ilmoitti tehneensä pelaajasopimuksen Siiran kanssa.

PalloTV tapasi Siiran ja kysyi, mikä sai hänet kallistumaan juuri FC Hakaan? Vaikuttiko Hakan eurocup-paikka päätökseen? Mitkä asiat painavat, kun parhaassa peli-iässä oleva pelaaja etsii itselleen uutta työnantajaa? Minkälaisin odotuksin hän siirtyy Valkeakoskelle? Minkälaista roolia Tainio on hänelle kaavaillut? Minkälainen joukkue Valkeakoskelle on rakentumassa?

Toimittaja: Mika Laakso