Lisää divaripelaajia AC Oulun rinkiin – PalloTV
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Ykköscup

Liigacup

Suomen Cup

Ykköscup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
04.12.2022

Lisää divaripelaajia AC Oulun rinkiin

Daniel Heikkinen ja Alexander Forsström nähdään ensi kaudella oululaisten riveissä.

AC Oulu on julkaissut kahden uuden pelaajan sopimukset loppuviikon aikana. Seura on hankkinut riveihinsä Daniel Heikkisen ja Alexander Forsströmin. Heikkisen sopimus on suoraan kaksivuotinen, mutta Forsströmin paperi on jaettu kahtia sisältäen option kaudesta 2024.

Forsström pelasi viime kaudella EIF:ssä. Hän on jo neljäs pelaaja, jonka AC Oulu on poiminut EIF:n riveistä nykyisen liigataipaleen aikana. Forsströmin lisäksi Raaseporista tiensä Ouluun löysivät Yann Fillion, Riku Selander ja Yassin Daoussi. EIF:stä tulleista pelaajista Fillion on jatkanut jo matkaa, Selander pelaa myös tulevalla kaudella AC Oulussa ja Daoussi kuuluu uusiin hankintoihin.

Forsström on 22-vuotias pelaaja, joka viihtyy parhaiten laitapuolustajana mutta pystyy pelaamaan myös keskikenttää. Forsström on pelannut myös FC Espoossa ja Käpylän Pallossa.

Heikkinen on 19-vuotias keskikenttäpelaaja. Hän aloitti viime kauden FC Hongan akatemiajoukkueessa, mutta siirtyi vahvistamaan sarjapaikastaan Ykkösessä taistelleeseen PEPO Lappeenrantaan. Heikkinen ehti pelata Kakkosessa kymmenen ottelua, joissa hän teki seitsemän maalia. PEPO:n paidassa kertyi 13 Ykkösen ottelua, joissa Heikkinen teki yhden maalin.

Heikkinen on pelannut miesten sarjoja myös Käpylän Pallossa.

AC Oulun pelikausi starttaa tänään, kun se kohtaa oman reservijoukkueensa harjoitusottelussa. Molemmat uudet pelaajat ovat kokoonpanossa.

Artikkeliin liittyviä aiheita: