PalloTV - Roiha siirtyy liiganousijan hyökkäykseen
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
14.12.2022

Roiha siirtyy liiganousijan hyökkäykseen

Liikennettä myös toiseen suuntaan - Rico Finnäsin uusi osoite on Helsingissä.

Hyökkääjä Simo Roiha on tehnyt sopimuksen KTP:n kanssa. Osapuolten välinen paperi sisältää ensi kauden sekä seuran option kaudesta 2024. Kokeneen hyökkääjän edellinen seura oli TPS, jonka hyväksi hän viimeisteli kymmenen maalia Ykkösessä.

KTP:stä tulee kolmas liigaseura rovaniemeläislähtöiselle Roihalle. Hän pelasi Veikkausliigassa kausina 2014-15 ja 2017-19, joista suurin osa RoPS:ssa ja yksi KPV:ssä. Roiha on tehnyt 22 liigamaalia, mutta määrällisesti hänen paras kautensa osui RoPS:n Ykkösen vuosiin. Hän viimeisteli 13 osumaa Ykkösessä kaudella 2021.

Laihaksi jääneen TPS-vuoden jäljiltä Roihalle on vain yksi tähtäin.

– Tarkoituksenani on pelata urani paras kausi ja näyttää olevani liigatason pelaaja, Roiha paaluttaa KTP:n verkkosivuilla.

Pidemmällä tähtäimellä 31-vuotias konkari haluaa vielä kehittyä pelaajana.

– Se oli ajatuksenani, kun kirjoitimme optiovuoden sopimukseen, että viihtyisin seurassa vähintään kaksi vuotta. Haluan ottaa Kotkassa askeleita eteen päin pelaajana, eikä pelkästään maalien muodossa.

Roiha on KTP:n neljäs hyökkäyspään sopimuspelaaja. Anttoni Huttunen, Santeri Stenius ja Aleksi Tarvonen ovat aikaisemmin kirjoittaneet jatkosopimuksen liiganousijan kanssa.

Liikennettä tapahtuu myös toiseen suuntaan. KTP:hen kesken toissa kauden Klubi 04:stä tullut Rico Finnäs palaa Helsinkiin. Hän on tehnyt sopimuksen Ykköseen pudonneen HIFK:n kanssa. Finnäs ehti pelata 14 liiga- ja 23 Ykkösen ottelua KTP:ssä.

Artikkeliin liittyviä aiheita: