PalloTV - Roiha siirtyy liiganousijan hyökkäykseen
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
14.12.2022

Roiha siirtyy liiganousijan hyökkäykseen

Liikennettä myös toiseen suuntaan - Rico Finnäsin uusi osoite on Helsingissä.

Hyökkääjä Simo Roiha on tehnyt sopimuksen KTP:n kanssa. Osapuolten välinen paperi sisältää ensi kauden sekä seuran option kaudesta 2024. Kokeneen hyökkääjän edellinen seura oli TPS, jonka hyväksi hän viimeisteli kymmenen maalia Ykkösessä.

KTP:stä tulee kolmas liigaseura rovaniemeläislähtöiselle Roihalle. Hän pelasi Veikkausliigassa kausina 2014-15 ja 2017-19, joista suurin osa RoPS:ssa ja yksi KPV:ssä. Roiha on tehnyt 22 liigamaalia, mutta määrällisesti hänen paras kautensa osui RoPS:n Ykkösen vuosiin. Hän viimeisteli 13 osumaa Ykkösessä kaudella 2021.

Laihaksi jääneen TPS-vuoden jäljiltä Roihalle on vain yksi tähtäin.

– Tarkoituksenani on pelata urani paras kausi ja näyttää olevani liigatason pelaaja, Roiha paaluttaa KTP:n verkkosivuilla.

Pidemmällä tähtäimellä 31-vuotias konkari haluaa vielä kehittyä pelaajana.

– Se oli ajatuksenani, kun kirjoitimme optiovuoden sopimukseen, että viihtyisin seurassa vähintään kaksi vuotta. Haluan ottaa Kotkassa askeleita eteen päin pelaajana, eikä pelkästään maalien muodossa.

Roiha on KTP:n neljäs hyökkäyspään sopimuspelaaja. Anttoni Huttunen, Santeri Stenius ja Aleksi Tarvonen ovat aikaisemmin kirjoittaneet jatkosopimuksen liiganousijan kanssa.

Liikennettä tapahtuu myös toiseen suuntaan. KTP:hen kesken toissa kauden Klubi 04:stä tullut Rico Finnäs palaa Helsinkiin. Hän on tehnyt sopimuksen Ykköseen pudonneen HIFK:n kanssa. Finnäs ehti pelata 14 liiga- ja 23 Ykkösen ottelua KTP:ssä.

Artikkeliin liittyviä aiheita: