PalloTV - Mehmet Hetemaj: "Itselle suuri asia, että jalkapallo loppuu"

Ruutu on kotimaisen jalkapallon koti

Katso kaikki matsit! Ruutu+ alk. 6,95€/kk - kokeile maksutta!

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
16.12.2022

Mehmet Hetemaj: ”Itselle suuri asia, että jalkapallo loppuu”

SJK-ikonin ammattilaispelit päättyvät 35-vuotiaana.

Tämä vuosi näyttää muodostuvan useiden pelaajalegendojen lopettamisvuodeksi. Nyt on SJK:n ikoneihin kuuluvan Mehmet Hetemaj'n vuoro ripustaa nappikset naulaan ja lopettaa pelaaminen ainakin ammattilaiskentillä. Hetemaj ehti edustaa SJK:ta viimeiset kahdeksan kautta aina vuodesta 2015 lähtien.

Parhaimmat vuotensa Hetemaj pelasi täysiverisenä ammattilaisena edustaen useita seuroja Italiassa ja Kreikassa. Suomen kentillä hän puki SJK:n lisäksi myös FC Hongan, HJK:n ja FC Viikinkien paidat päälleen. Veikkausliigan otteluita Hetemaj'lle kertyi 197, joissa hän teki 16 maalia.

– Itselleni tämä on suuri asia, että jalkapallo loppuu. Tämä päätös lopettaa on tietenkin suuri itselleni ja perheelleni, ja rehellisesti sanottuna, vielä kauden mittaan ja lopussakin hieman ajattelin, että vielä jatkaisin, mutta nyt ollaan tässä pisteessä, Hetemaj kommentoi lopettamistaan SJK:n verkkosivuilla.

Hetemaj'n osoite pysyy Seinäjoella ainakin lähitulevaisuudessa. Hänellä on opiskelupaikka ammattikorkeakoulussa ja puoliso pyörittää yritystä kaupungissa. Pitkän tähtäimen suunnitelmista Hetemaj ei osaa vielä sanoa.

– Kaikki on itselläni nyt auki. Tällä hetkellä en nyt heti ole tulossa SJK:n toimintaan mukaan. Toivoisin, että joskus tulevaisuudessa olisin vielä jossain roolissa SJK:ssa. Mutta jos olen tulevaisuudessakin Seinäjoella, niin totta kai tulen aina katsomaan pelejä mielelläni, ja haluan mennä mukaan tuonne kannattajapäätyyn, Hetemaj kertoo suunnitelmistaan.

Hetemaj'n lisäksi moni valovoimainen tähtipelaaja lopetti uransa tähän kauteen. Heidän joukossaan ovat mm. Rafinha (AC Oulu), Duarte Tammilehto (FC Honka), Anna Westerlund (Åland United) ja Essi Sainio (HJK).

PalloTV julkaisee seuran luvalla SJK:n mediatiimin tekemän Hetemaj'n jäähyväishaastattelun, jonka voit katsoa yllä olevasta ruudusta.

Artikkeliin liittyviä aiheita: