PalloTV - Otso Virtanen ottaa vastuun Ilveksen torjuntatöistä
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
29.12.2022

Otso Virtanen ottaa vastuun Ilveksen torjuntatöistä

KuPS:sta siirtyvä maalivahti teki kahden vuoden sopimuksen tamperelaisten kanssa.

Otso Virtanen on tehnyt kaksivuotisen pelaajasopimuksen Tampereen Ilveksen kanssa. Virtanen korvaa Kotkaan siirtyneen Rasmus Leislahden seuran ykkösmaalivahtina. Virtasen viime kauden seura oli KuPS, jossa hän pelasi edelliset kuusi kautta. Virtasella oli KuPS:n kanssa voimassa oleva sopimus, jonka purusta seura saa siirtokorvauksen Ilvekseltä.

Virtanen oli KuPS:n ykköstorjuja kausina 2017-20, mutta itävaltalaisen Johannes Kreidlin palattua seuraan hän putosi penkille. Viimeisen kahden kauden aikana Virtanen pelasi vain kymmenessä liigaottelussa ja yhdeksässä Suomen Cupin pelissä.

KuPS:n lisäksi Virtanen pelasi pitkään IFK Mariehamnissa. Hän on pelannut myös TPS:ssä, ÅIFK:ssa ja yhden kauden ajan Skotlannin liigassa Hibernian FC:ssä.

– Kauden jälkeen pohdittiin agenttini kanssa vaihtoehtoja ja Ilves oli osoittanut kiinnostuksensa. Päätös siirtyä Tampereelle oli luonnollinen, sillä Ilves halusi minut kovasti joukkueeseen. Tiedän, että joukkueessa on kovia pelimiehiä, joten seura tuntui itselleni sopivalta, Virtanen kertoo siirtonsa taustoista Ilveksen verkkosivuilla.

Ilves kertoo myös, että perheasiat painoivat kaikkein eniten Virtasen päätöksessä. Hän on saanut perheenlisäystä puolisonsa kanssa, minkä vuoksi lyhyemmät matkat kotikaupunkiin Turkuun maistuvat tuoreelle Ilves-vahdille. Perhe-elämän muutokset tulevat näkymään myös konkreettisesti, sillä avioitumisen myötä Virtasen pelipaitaan pitää mahduttaa rutkasti lisää kirjaimia. Hänet tunnetaan jatkossa Lieskivi-Virtasena.

Virtanen on voittanut yhden Suomen mestaruuden ja kolme Suomen Cupia. Lisäksi mukaan on tarttunut kasa himmeämpiä mitaleita.

– Aika monta vuotta tosiaan vierähti Kuopiossa ja jokaisesta lähti mukaan mitali, Virtanen muistelee menneitä vuosia Ilveksen verkkosivuilla.

Kokemus ja kokemus menestyksestä ovatkin tärkeimpiä asioita, mitä Virtanen sanoo tuovansa Ilveksen joukkueeseen.

– Olen rauhallinen ja tasainen suorittaja, jolla on kova voitonnälkä. Olen tottunut pelaamaan menestyvässä ympäristössä, joka kasvattanut minua ihmisenä ja pelaajana. Olen myös perinteinen koppipelaaja, joten uskon että minulla on annettavaa myös Ilveksen pukukoppielämään.

– Lähtökohtaisesti haluan aina voittaa jotain, mutta myös pelata ehjän ja hyvä kauden. Haluan olla myös oma pelipaikkani parhaita pelaajia Suomessa, Virtanen päättää.

Artikkeliin liittyviä aiheita: