PalloTV - SJK palkkasi Nicaraguan maajoukkueen hyökkääjän
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
03.01.2023

SJK palkkasi Nicaraguan maajoukkueen hyökkääjän

Jaime Morenolla vakuuttava maalintekohistoria.

SJK on tehnyt yhden vuoden mittaisen sopimuksen 27-vuotiaan Jaime Morenon kanssa. Osapuolten välisessä paperissa on myös optio, joka kattaa kaudet 2024 ja 2025. Nicaragualainen hyökkääjä tulee pohjoiseen Paraguayn pääsarjassa pelaavasta Club Sol de Américasta.

Ennen siirtymistään Paraguayhin Moreno pelasi kotimaansa pääsarjassa. Hän oli suuressa roolissa, kun Diriangén FC voitti Nicaraguan mestaruuden. Moreno teki joukkueelle 25 maalia. Hänellä on pelikokemusta myös Venezuelasta, Espanjasta ja Kyprokselta. Ammattilaisuransa aikana Moreno on tehnyt lähes 100 maalia.

Nicaraguan maajoukkueessa Moreno on pelannut 28 ottelua, joissa hän on tehnyt kahdeksan maalia. Viimeisin esiintyminen Los Pinolerosin paidassa tapahtui marraskuussa, jolloin Nicaragua voitti Guatemalan 3-1. Moreno teki yhden maalin ystävyysottelussa.

– Jaime on kansainvälisen tason pelaaja, jolla on kaikki ominaisuudet sopia erittäin hyvin meidän identiteettiimme. Hän on erittäin kilpailuhenkinen, voimakas, liikkuva ja taitava pelaaja, jolla on todistetusti hyvät maalitilastot. Näiden avulla hän voi hyvinkin nousta tämän sarjan parhaiden pelaajien joukkoon, SJK:n päävalmentaja Joaquin Gómez kommentoi seuran verkkosivuilla.

Morenon hankinnan myötä SJK kertoo joukkueensa olevan lähes valmis tulevan kauden koitoksiin. Kenttäpelaajia ei ainakaan pitäisi olla tulossa.

– Tämän kiinnityksen myötä, meillä onkin pelaajaryhmä kenttäpelaajien osalta valmis alkaneeseen vuoteen 2023. Olemme erittäin iloisia, että voimme nyt mennä pre-seasonin peleihin pelaajaryhmällä, jossa taso on korkea ja pelaajat ovat parhaassa peli-iässä. Mukana on myös nuoria talentteja, jotka ovat joko tulleet mukaan oman akatemiamme kautta tai muualta, mutta kanssamme he ovat jo saaneet peliaikaa aikaisessa vaiheessa uraansa Veikkausliigatasolla.

– Maalivahdin osalta meillä on edelleen verkot vesillä, Gómez kommentoi SJK:n verkkosivuilla.

Liikennettä on tapahtunut myös toiseen suuntaan. Päättyneen sopimuksen myötä englantilaishyökkääjä Jake Jervis ei jatka Seinäjoella eikä Suomen kentillä muutenkaan. Jervisin uusi osoite ei ole vielä tiedossa.

Lainasopimuksen turvin SJK:ssa pelannut ghanalainen laituri Kingsley Ofori siirtyy pysyvästi seinäjokisten vahvuuteen. SJK hankki Oforin pelaajaoikeudet EurAfrica Academyltä.

Artikkeliin liittyviä aiheita: