PalloTV - FC Lahdella pitkä liuta lähteviä pelaajia
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
05.01.2023

FC Lahdella pitkä liuta lähteviä pelaajia

Mustilla Kuhnureilla on tällä hetkellä 17 sopimuspelaajaa.

FC Lahden joukkue on uusiutumassa isolla kädellä. Lehdistötiedotteessaan seura kokosi yhteen pelaajat, jotka ovat jo löytäneet uuden seuran tai eivät varmuudella jatka FC Lahden riveissä. Lähtijöitä on enemmän kuin yhden avauskokoonpanon verran. Jatkajista ja uusista nimistä on kasassa 17 pelaajan nippu.

FC Lahtea kaudesta 2017 asti edustanut maalivahti Joona Tiainen siirtyi Ykkösessä pelaavaan Helsingin IFK:hon. Lahdessa Tiainen debytoi Suomen Cupissa kaudella 2017 ja pelasi yhteensä 28 virallista ottelua FC Lahden paidassa. Hän oli myös mukana voittamassa A-nuorten Suomen mestaruutta kaudella 2018.

Kaksi edellistä kautta FC Lahtea edustanut ja seurassa myös maalivahtivalmentajana toiminut Antonio Reguero palaa puolestaan Helsingin Jalkapalloklubin organisaatioon. Kokenut espanjalaiskassari pelasi Lahdessa yhteensä 49 virallista ottelua.

Kaksi viimeistä kautta lahtelaisten hyökkäyksessä maaleja mättänyt nigerialaishujoppi Chinedu Geoffrey siirtyy Serbian pääsarjan FK Radnički 1923:n riveihin. Geoffrey pelasi Lahdessa 63 virallista ottelua ja iski niissä komeat 19 osumaa.

Lahtelaiskasvatti ja tällä kaudella Veikkausliigassa debytoinut Berat Köse siirtyi joulun alla Ykkösen Järvenpään Palloseuraan. Köse oli Tiaisen tavoin voittamassa A-nuorten mestaruutta muutama vuosi sitten ja hän debytoi liigassa kauden alussa Vaasan Palloseuraa vastaan pelatussa ottelussa. Hän pelasi lopulta kolme liigaottelua viimeistellen myös uransa avausmaalin liigassa Seinäjoen Jalkapallokerhon verkkoon.
Loppukauden Köse vietti lainalla JäPS:ssa ja nyt hän siirtyy Järvenpäähän pysyvästi.

Kevin Kouassivi-Benissan on palannut lainaltaan takaisin HJK:in. Lahden jättävät varmasti myös Macoumba
Kandji, Eduards Emsis, Hysen Memolla, Dennis Salanović ja Martinos Christofi.

Aiemmin ovat lähteneet FC Interiin siirtynyt Arlind Sejdiu sekä Kuopion Palloseuraan vaihtaneet Pyry Lampinen ja Arttu Heinonen.

Lähde: FC Lahti/PalloTV

Artikkeliin liittyviä aiheita: