PalloTV - AC Oululle brittihyökkääjä Ruotsista
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkösliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
06.01.2023

AC Oululle brittihyökkääjä Ruotsista

Ashley Coffey teki 1+1 -vuotisen sopimuksen oululaisseuran kanssa.

AC Oulu on viimeistellyt joukkuettaan keskushyökkääjällä. Seuran kanssa 1+1 -vuotisen sopimuksen tehnyt englantilainen Ashley Coffee tulee Ouluun Ruotsin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Superettanissa pelaavasta AFC Eskilstunasta.

Coffey siirtyi Ruotsiin kesällä 2019, jolloin hänen kotimaansa edellinen sarjakausi oli juuri päättynyt. Hänen ensimmäinen seuransa länsinaapurissa oli Huddinge IF, joka pelasi tuolloin Ruotsin neljänneksi korkeimmalla sarjatasolla II-divisioonassa. Coffeyn debyyttikaudella Huddinge IF sijoittui kuudenneksi Södra Svealandin lohkossa.

Seuraavaksi kaudeksi Coffey siirtyi IFK Haningeen, joka pelasi samassa lohkossa Huddingen kanssa ja nousi lohkovoittajana I-divisioonaan eli Ettaniin. Haninge taisteli pohjoislohkon kärkisijoista, mutta sijoittui lopulta neljänneksi. Coffeylle kausi oli henkilökohtaisesti menestys - hän paukutteli 28 osumaa ja voitti sarjan maalikuninkuuden. Kaksi viimeistä kautta Coffey pelasi AFC Eskilstunassa, jonka kärjessä hän teki 18 maalia Superettanissa.

AC Oulun sopimuksista vastaava urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen kuvaa tuoretta kärkimiestä monipuoliseksi viimeistelijäksi.

– Coffey on isokokoinen ja vahva target-tyyppinen pelaaja, joka pystyy vastaanottamaan monenlaisia syöttöjä ja sitä kautta linkittämään peliä. Hän tuo uhkaa ja oveluutta keskityspalloissa ja omaa kyvyn viimeistellä monipuolisesti. Ashley on kova tekemään töitä ja antaa aina kaikkensa joukkueen eteen – hänellä on kovasti nälkää ja näyttöhaluja, Heikkinen kommentoi AC Oulun verkkosivuilla.

Lehdistössä ja sosiaalisessa mediassa esiintyneiden tietojen perusteella AC Oulun joukkueen pitäisi olla nyt valmis tulevan kauden koitoksia varten.

Artikkeliin liittyviä aiheita: