PalloTV - KTP ryhtyy yhteistyöhön italialaisseuran kanssa
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
06.01.2023

KTP ryhtyy yhteistyöhön italialaisseuran kanssa

Pelaajavaihto on Venezia FC:n kanssa solmitun sopimuksen ytimessä, mutta muitakin yhteistyömuotoja pohditaan.

Veikkausliigaan paluun tehnyt KTP on solminut yhteistyösopimuksen italialaisen Venezia FC:n kanssa. Uuden yhteistyökumppanin edustusjoukkue pelaa Italian toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Serie B:ssä. KTP kuvaa sopimuksen pituutta monivuotiseksi ja sisältöä monipuoliseksi. Liigaryhmän lisäksi sopimuksen piiriin kuuluu myös Ykköseen noussut naisten joukkue.

Sopimuksen ytimessä on perinteinen pelaajavaihto, joka mahdollistaa Venezia FC:n sopimuksen alaisten pelaajien peliajan hakemisen KTP:n paidassa.

– Yhteistyön kautta meillä on mahdollisuus saada pelaajia riveihimme. Tarkoituksena on, että pelaajat tulisivat pelaamaan koko kaudeksi, eivätkä vain muutaman ottelun ajaksi, KTP:n urheilutoimenjohtaja Niko Ikävalko kertoo seuran verkkosivuilla.

Kaksisuuntaisen pelaajavaihdon myötä KTP:n lahjakkuudet voivat mennä esittelemään taitojaan Italiaan.

– Yhteistyö mahdollistaa myös sen, että KTP:n pelaajilla on mahdollisuus päästä näyttämään osaamistaan Venezia FC:n riveihin kontaktiemme kautta, Ikävalko jatkaa KTP:n verkkosivuilla.

Seurat tulevat pohtimaan myös muita yhteistyömahdollisuuksia. Italiassa vierailleet seuran toimihenkilöt nostivat esiin mm. leiritykset ja harjoitusottelut.

Suomi ja suomalaiset ovat tuttuja Venezia FC:lle. Seurassa pelaa kolme suomalaista - Joel Pohjanpalo, Niki Mäenpää ja Jesse Joronen. KTP:n vierailun isäntänä toiminut Venezia FC:n yhdysvaltalainen analytiikkajohtaja Alexander Menta on työskennellyt aikaisemmin Suomessa.

Artikkeliin liittyviä aiheita: