PalloTV - KuPS:n ja Valakarin polut erkanevat
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
13.01.2023

KuPS:n ja Valakarin polut erkanevat

Työvelvoite päättyy välittömästi.

Kuopion Palloseura ja Simo Valakari ovat purkaneet keskinäisen sopimuksen päävalmentajan tehtävistä. KuPS:n lyhyen tiedotteen mukaan purkaminen tapahtui yhteisymmärryksessä. Valakarin työvelvoite ja samalla palkanmaksu päättyy välittömästi.

KuPS:n tiedotteen mukaan Valakari ilmoitti seuralle, ettei hänellä ole enää intohimoa ja kykyä valmentaa edustusjoukkuetta. Muun valmentajaryhmän menetettyä luottamuksen päävalmentajaan KuPS:n toimintaa pyörittävän osakeyhtiön hallitus ja Valakari totesivat, ettei yhteistyön jatkolle ole edellytyksiä.

KuPS:n tiedotteen mukaan Valakari on myöntänyt, että sopimuksen purkamiseen johtanut tapahtumaketju alkoi hänen aloitteestaan saatuaan sopimustarjouksen ulkomailta. MTV Uutiset kertoi muutama päivä sitten, että latvialaisseura Auda FK olisi kiinnostunut palkkaamaan Valakarin uudeksi valmentajakseen. MTV:n tietojen mukaan Auda ei olisi kuitenkaan ollut halukas maksamaan KuPS:n vaatimaa korvausta sopimuksen purusta.

Valakarin nimi oli viime kesänä esillä skottiseura Motherwell FC:n valmentajaspekulaatioissa.

Valakarin seuraava osoite lienee joka tapauksessa Suomen rajojen ulkopuolella. KuPS:n tiedote mainitsi erikseen, että Valakari on "vapaa edustamaan mitä tahansa ulkomailla olevaa seuraa".

KuPS:n uudesta valmentajasta ei ole tietoa. Seura ei ole myöskään kertonut mahdollisista väliaikaisratkaisuista.

Artikkeliin liittyviä aiheita: