PalloTV - KTP vahvistui kolumbialaisella ja kuubalaisella pelaajalla
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
16.01.2023

KTP vahvistui kolumbialaisella ja kuubalaisella pelaajalla

Harlin Suárezin ja Willian Pozon sopimukset 1+1 -vuotisia.

KTP on julkaissut kahden uuden ulkomaalaisvahvistuksen nimet. Kolumbialainen Harlin Suárez on keskikenttäpelaaja ja kuubalainen Willian Pozo hyökkääjä. Molempien sopimukset kattavat alkavan kauden ja sisältävät yhden vuoden mittaisen option.

Suárez siirtyy Suomeen kotimaansa pääsarjassa pelaavasta Deportivo Pereirasta. Hän on 28-vuotiaana jo kokenut pelaaja, mutta sikäli mikäli asioista yleensä hyvin perillä olevan Transfermarktin tietoihin on uskominen, Kotka on Suárezin ensimmäinen ulkomaan keikka. Suárezin aikaisempia seuroja ovat olleet mm. CD Atlético Huila, Alianza Petrolera ja Once Caldas.

– Suárez on hieman xabialonsomainen pelaaja, joka osaa olla juoksuvoimainen, mutta pallon saadessaan todella rauhallinen. Odotamme, että hän tuo keskikentälle paljon osaamista ja lisää kilpailua, sillä haluamme hallita palloa myös ensi kaudella. Suárezin vahvuus on ennen kaikkea syöttötaito, eikä hän hirveästi palloja menettele, KTP:n urheilutoimenjohtaja Niko Ikävalko kommentoi seuran kotisivuilla.

Pozo on kuubalainen pelaaja, mutta hänellä on myös Norjan kansalaisuus. Pozo onkin pelannut suurimman osan urastaan juuri Norjassa, jonka kolmannella sarjatasolla pelaavasta Notodden FK:sta hän siirtyy Suomeen. Pozo on edustanut seuroja myös Puolassa ja Moldovassa sekä juniori-ikäisenä Ranskassa.

Pozo on Kuuban maajoukkuepelaaja. Hän on pelannut 11 maaottelua synnyinmaansa maajoukkueessa - viimeksi marraskuussa, kun Kuuba kohtasi harjoitusotteluissa kahdesti Dominikaanisen tasavallan. Pozo on pelannut myös Norjan nuorten maajoukkueissa.

Artikkeliin liittyviä aiheita: