PalloTV - Valakarin uusi työnantaja Latviassa
TULEVAT PELIT:

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Suomen Cup

Ykkönen

Suomen Cup

Kansallinen Liiga

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Veikkausliiga

Ykkönen

Veikkausliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
17.01.2023

Valakarin uusi työnantaja Latviassa

Kuva: Kari Väre

FK Auda pelaa eurokentillä cup-mestarin mandaatilla.

Simo Valakari siirtyy valmentajaksi Latviaan. Hänen uusi seuransa on maan pääsarjassa pelaava FK Auda, jonka kiinnostuksesta saada Valakari valmentajaksi MTV Uutiset kertoi viime viikolla. Valakarin ja FK Audan välisen sopimuksen kestosta ei ole tietoa.

FK Auda oli viime kaudella sarjanousija, joka sijoittui viidenneksi Latvian kymmenen joukkueen pääsarjassa. Ovet eurokentille kuitenkin avautuivat, kun seura voitti FK RFS:n Latvian cupin loppuottelussa maalein 1-0.

FK Audan kiinnostuksesta saada Valakari valmentajaksi syntyi myrsky viime viikolla. KuPS ei ollut valmis päästämään Valakaria ilman korvausta sopimuksen purusta. MTV Uutisten mukaan FK Auda ei taasen ollut valmis tähän.

Tilanne raukesi perjantaina, jolloin KuPS tiedotti seuran ja Valakarin välisen sopimuksen purkamisesta. KuPS:n tiedotteen mukaan Valakari ilmoitti, ettei hänellä ole enää intohimoa eikä kykyä toimia seuran edustusjoukkueen päävalmentajana. KuPS:n mukaan myös muu valmennusryhmä oli esittänyt epäluottamuksensa Valakaria kohtaan.

Valokuva: Kari Väre