PalloTV - Tuutille ylennys - Kakkosvalmentaja nousee KuPS:n peräsimeen
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
19.01.2023

Tuutille ylennys – Kakkosvalmentaja nousee KuPS:n peräsimeen

"Tavoitteena on edelleen pelata sellaista jalkapalloa, että pokaaleita saadaan jatkossakin", kommentoi tuore päävalmentaja.

KuPS on tehnyt yksivuotisen päävalmentajasopimuksen Pasi Tuutin kanssa. Tuutti nousee kakkosvalmentajan paikalta päävalmentajaksi sen jälkeen, kun KuPS ja entinen luotsi Simo Valakari päätyivät purkamaan sopimuksen. Valakari jatkaa valmentamista Latviassa.

Tuutin valinta päävalmentajaksi on odotettu ratkaisu KuPS:lta. Hän oli aloittamassa neljättä vuottaan edustusjoukkueen valmennusryhmän jäsenenä, minkä myötä Tuutti tuntee joukkueen, sen pelaajat ja pelitavan. Ulkopuolisen valmentajan palkkaaminen olisi saattanut olla riski tässä vaiheessa kautta.

Tuutille itselleen pesti päävalmentajana on unelmien täyttymys.

– Tällaisen mahdollisuuden saaminen omassa kasvattajaseurassa on tietenkin ainutlaatuinen tilaisuus, joka osuu harvemmin kohdalle. Olen todella kiitollinen seuran tarjoamasta mahdollisuudesta, Tuutti kiittelee KuPS:n verkkosivuilla.

– Pelaajilta ja valmennustiimiltä saamani tuki on ollut sanoin kuvaamatonta ja tuntuu todella hyvältä. Nyt on aika painaa kaasu pohjaan ja ottaa koko tiimin osaaminen viimeistä piirtoa myöten käyttöön. Tavoitteena on edelleen pelata sellaista jalkapalloa, että pokaaleita saadaan jatkossakin Kuopioon.

Valakarilta taakse jääneestä valmennusryhmästä kaikki jatkavat myös Tuutin alaisuudessa. Heidän joukossaan ovat mm. valmentaja Issa Thiaw, maalivahtivalmentaja Joonas Pöntinen ja fysiikkavalmentaja Mika Lähderinne.

Artikkeliin liittyviä aiheita: