VPS sopimuksiin Viscosin ja Roberton kanssa – PalloTV
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Ykköscup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Liigacup

Ykköscup

Liigacup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
19.01.2023

VPS sopimuksiin Viscosin ja Roberton kanssa

TPS:stä tuttu maalivahti pelasi Ruotsissa kolme viimeistä kautta.

VPS on täydentänyt joukkuettaan kahdella uudella pelaajalla. Maalivahti Jonathan Viscosi ja keskikenttäpelaaja Sávio Roberto ovat tehneet vuoden mittaiset sopimukset vaasalaisten kanssa. Molemmat pelaajat ovat tuttuja Suomen kentiltä.

Kanadan ja Italian passit omistava Viscosi pelasi TPS:n maalivahtina kausina 2017 ja 2018. Ensimmäinen kausi vierähti Ykkösessä ja toinen kausi Veikkausliigassa TPS:n noustua takaisin parrasvaloihin. Viscosi pelasi TPS:n paidassa kaikkiaan 70 ottelua, joista 32 Veikkausliigassa ja 27 Ykkösessä. Loput olivat cupin ja liigakarsinnan otteluita.

TPS:n pudottua liigasta Viscosi karisti Suomen pölyt jaloistaan ja siirtyi Yhdysvaltoihin. Sieltä hän palasi Pohjolan perukoille ja Ruotsiin. Viscosi pelasi ensin IK Siriuksessa ja sen jälkeen kaksi kautta Dalkurd FF:ssä.

Brasilialainen keskikenttäpelaaja Sávio Roberto on pelannut kotimaansa lisäksi Portugalissa. Hän siirtyi HIFK:n riveihin viime kaudeksi pelaten 11 Veikkausliigan ottelussa.

Artikkeliin liittyviä aiheita: