PalloTV - FC Honka ja IFK Mariehamn korkkaavat Liigacupin
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Otteluennakko
|
20.01.2023

FC Honka ja IFK Mariehamn korkkaavat Liigacupin

Kotimainen jalkapallokausi potkitaan virallisesti käyntiin lauantaina, kun FC Honka ja IFK Mariehamn ottavat varaslähdön Liigacupiin Espoossa. Muut joukkueet liittyvät kilpailuun ensi viikonloppuna. PalloTV otti pulssin molemmista joukkueista jututtamalla FC Hongan Vesa Vasaraa ja IFK:n valmennusryhmään hiljan liittynyttä Jimmy Warghia.

Millä mielin joukkueet lähtevät Liigacupiin? Millä mallilla joukkueiden rakentaminen on tässä vaiheessa? Mille pelipaikoille ne hakevat vahvistuksia? Nähdäänkö peleissä testipelaajia? Miten seuroissa suhtaudutaan Liigacupiin?

Toimittaja: Junnu Leskelä

Artikkeliin liittyviä aiheita: