PalloTV - Italia-diili kantoi jo hedelmää KTP:lle
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Suomen Cup

Ykkönen

Suomen Cup

Kansallinen Liiga

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
21.01.2023

Italia-diili kantoi jo hedelmää KTP:lle

Venezia FC antoi vinkin kotkalaisten lainasopimuksella hankkimasta wing-backistä.

KTP on tehnyt lainasopimuksen kreikkalaisesta laitapelaajasta. Georgios Manthatis siirtyy Kotkaan pelikauden mittaisella sopimuksella Kreikan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavasta Kallithea FC:stä. Vinkki seuran tarvitsemasta wing-backistä tuli KTP:n uudelta italialaiselta sopimuskumppanilta Venezia FC:ltä.

– Venezian kautta tuli vinkki pelaajasta ja saimme myös heidän kauttaan kontaktin Kallithean kanssa, jonka jälkeen asiat etenivät nopeasti ja pääsimme sopuun lainan ehdoista. Manthatis on meille iso apu, sillä olemme jo pidemmän aikaa etsineet hänen tyylistään wingbackia oikealla laidalle, KTP:n urheilutoimenjohtaja Niko Ikävalko valaisee siirtokuvioita seuran kotisivuilla.

Manthatis on pelannut urallaan kreikkalaisessa suurseurassa Olympiakosissa. Hänen muita seurojaan ovat olleet myös mm. Panetolikos GFS, Panionios, PAS Giannina ja kyproslainen Anorthosis Famagusta. Manthatiksella on tilillään 35 pelattua maaottelua Kreikan eri nuorten maajoukkueissa.

KTP:n urheilutoimenjohtaja Ikävalko kuvaa uutta pelaajaa nopeaksi, tekniseksi ja vahvaksi haastajaksi 1 v 1 -tilanteissa. Wing-backin lisäksi Manthatisilla on käyttöä perinteisenä laitapuolustajana tai -hyökkääjänä.

Artikkeliin liittyviä aiheita: