PalloTV - Meriläinen sai roolin - Entisestä toimitusjohtajasta AC Oulun kehitysjohtaja
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
25.01.2023

Meriläinen sai roolin – Entisestä toimitusjohtajasta AC Oulun kehitysjohtaja

Työtehtäviä laidasta laitaan.

AC Oulun pitkäaikainen toimitusjohtaja Juho Meriläinen jatkaa seuran palveluksessa kehitysjohtajana. Titteli pitää sisällään edelleen laajan skaalan tehtäviä mm. seuran osaksi omistaman jalkapallon harjoitushallin ja jalkapallon ulkopuolisista liiketoiminnoista huolehtivan yrityksen toimitusjohtajana sekä myynnin ja ottelutapahtumien parissa.

Kaudelle 2005 ensimmäisen pelaajasopimuksen tehneelle Juho Meriläiselle alkanut vuosi on 18. peräkkäinen seuran palveluksessa. Pelaajana viimeiset myöhässä ajoitetut taklaukset nähtiin kaudella 2013 - ensimmäinen työsopimus toimiston puolella solmittiin kuitenkin jo syksyllä 2011.

Laivastonsinisissä seuratyöntekijänä, toimistopäällikkönä, seurajohtajana ja toimitusjohtajana toiminut Meriläinen ottaa nyt askeleen sivuun ja keskittyy jatkossa seuran monipuoliseen kehittämiseen. Toimenkuvaan kuuluu jatkossa muun muassa myynti, tapahtumat ja fanituotteet. Meriläinen toimii myös Oulun Jalkapallohalli Oy:n (Garam Masala) ja Laivastonsiniset Oy:n (MOKU) toimitusjohtajana sekä AC Oulu juniorit ry:n (U17) puheenjohtajana - kaikki roolit ovat miehelle toki tuttuja jo useamman vuoden ajalta. Suurimpana uutuutena työnkuvaan kuuluu OTC Stadion Oy:n tehtävät.

Avoimesti julkisuudessa työuupumuksesta kertonut Meriläinen on iloinen sopimuksen syntymisestä.

– Useampi kuukausi pohdittiin uutta roolia ja työnkuvaa. Mukavaa, että löysimme lopulta yhteisen ävelen. Seurassa on tapahtunut paljon muutosia viime vuosina, joten kokonaisuus ei ole ihan niin yksinkertainen kuin voisi kuvitella, Meriläinen kertoo AC Oulun lehdistötiedotteessa.

– Oma jaksaminen on tosiaan ollut koetuksella, mutta nyt tuntuu jo huomattavasti paremmalta. Olen nähnyt ja kokenut AC Oulua yli puolet elämästäni, joten jonkinlaista perspektiivia on varmastikin kertynyt.

– Sinänsä lähes kaikki mahdolliset seuratyöt ovat jollain tasolla tuttuja, myös nämä jutut mihin jatkossa keskitys. Pointti on siinä, että tulevaisuudessa olisi enemmän aikaa panostaa asioiden kehittämiseen. Luonnollisesti uusien tekijöiden perehdyttäminen kuuluu pakettiin ja hoidetaan ne hommat, mitkä kulloinkin pitää hoitaa, Meriläinen päättää.

AC Oulun toimitusjohtajuutta tällä hetkellä hoitava Hanna Väänänen uskoo Meriläisen saaneen työn, jossa tämän pätevyys pääsee parhaiten esille.

– Saatiin vihdoin luovittua sopiva malli, jossa työtehtävät selkeytyy ja päästään ottamaan Juhosta hänen vahvuudet irti. Esimerkiksi tapahtumien eteenpäin vieminen on suuri osa seuran tulevaisuuden kuvaa ja tärkeä juttu koko yhteisöä varten ja luotan, että juuri tähän Juho pystyy antamaan oman panoksensa, Väänänen kertoo AC Oulun lehdistötiedotteessa.

Lähde: AC Oulu/PalloTV

Artikkeliin liittyviä aiheita: