PalloTV - KuPS vahvistui merkittävästi - Jasse Tuominen ja Robert Castellanos seuraan

Ruutu on kotimaisen jalkapallon koti

Katso kaikki matsit! Ruutu+ alk. 6,95€/kk - kokeile maksutta!

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
26.01.2023

KuPS vahvistui merkittävästi – Jasse Tuominen ja Robert Castellanos seuraan

"Kuopio pystyi tarjoamaan minulle kokonaisvaltaisen paketin, jossa mukana olosuhteet ja roolitus", Tuominen perustelee paluutaan kotimaan kentille.

Kuopion Palloseura vahvisti rosteriaan solmimalla pelaajasopimukset hyökkääjä Jasse Tuomisen ja jenkkitoppari Robert Castellanosin kanssa. Molemmat sopimukset ulottuvat kauden 2023 loppuun saakka.

Tuominen aloitti oman Veikkausliigapelaajan uransa FC Lahdessa 2013. Hän pelasi yhteensä 34 liigaottelua tehden kymmenen liigamaalia pelikausilla 2013–2016, jonka jälkeen pelaajaura jatkui valko-venäläisseura BATE Borisovin riveissä. Tuominen siirtyi 2020 eteenpäin ruotsalaisseura BK Häckeniin, josta hän oli lainalla norjalaisessa Tromsö IL:ssa viime kauden loppuun saakka.

Kuopio pystyi tarjoamaan minulle kokonaisvaltaisen paketin, jossa on mukana olosuhteet ja roolitus. Seuran pelitapa sopii hyvin minun näkemykseeni pelistä, Tuominen toteaa KuPS:n tiedotteessa.

Valmennuksen kiikareihin Jasse Tuominen löytyi pelaajaprofiilikorttien avulla.

Tarkennettujen pelaajaprofiilikorttien myötä aloitimme valmennustiimin kanssa etsimään profiiliin sopivaa hyökkääjää ja Jasse löytyi listallemme nopeasti. Häneltä löytyy kaikki priorisoidut valmiudet ja ominaisuudet mitä etsimmekin, päävalmentaja Pasi Tuutti summaa.

Jenkkitoppari saudeihin kaupatun Ricardon tilalle

24-vuotias keskuspuolustaja Robert Castellanos on pelannut pääasiassa Yhdysvaltojen toiseksi korkeimmalla sarjatasolla USLC:ssä, jossa otteluita on kertynyt tilille 66 kappaletta. Robert pääsi tekemään
kaudella 2021 MSL debyyttinsä Nashvillen paidassa ja onnistui tekemään samassa ottelussa myös maalin.

Castellanos on tärkeä lisäys Kuopion Palloseuran puolustuslinjaan.

Henkilökohtaisesti haluan olla auttamassa joukkuetta saavuttamaan tavoitteet, jotka olemme asettaneet tulevalle kaudelle, Castellanos toteaa sopimuksestaan.

Kuopion Palloseuran valmennuksen tekemän analyysin pohjalta päätös sopimuksesta oli helppo.

Robertista kertoo jo paljon se, että hän suostui tulemaan testijaksolle Kuopioon. Se, että laittaa kaiken peliin ei ole koskaan huono juttu. Castellanosin vahvuuksia ovat kommunikointi ja suoritusvarmuus. Hän pystyy suoriutumaan korkealla tasolla pelin vaatimuksista ja on valmis antamaan kaikkensa joukkuekavereiden eteen eli erittäin sopiva palanen meidän joukkueeseemme, päävalmentaja Tuutti
kiteyttää.

Lähde: KuPS/PalloTV

Artikkeliin liittyviä aiheita: