PalloTV - HJK lainasi Maksim Stjopinin
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
01.02.2023

HJK lainasi Maksim Stjopinin

Lainasopimuksessa myös osto-optio - Murilo jättää Klubin.

HJK on saanut lainasopimuksella riveihinsä 19-vuotiaan Maksim Stjopinin. Hyökkääjän laina kestää tämän kauden, mutta HJK:n ja Stjopinin varsinaisen seuran FC Nordsjællandin välisessä sopimuksessa on myös osto-optio.

Stjopin on hyökkääjä, joka voi pelata niin laidalla kuin keskelläkin. HJK:n päävalmentaja Toni Koskela kuvaa tuoretta klubilaista pelaajaprofiililtaan mielenkiintoiseksi.

– Hän on vasenjalkainen, nopea pelaaja pallon kanssa ja pystyy pelaamaan niin leveydessä kuin muodon sisälläkin, Koskela analysoi HJK:n verkkosivuilla.

HJK:n skouttaustoiminnon päällikkö Henri Määttä puolestaan kertoo, ettei seura hankkinut sikaa säkissä. Stjopin on ollut merkitty mies HJK:n papereissa jo pitkään.

– Maksim on nuori, potentiaalinen pelaaja, jota HJK on seurannut jo pidemmän aikaa. Taitavana pelaajana hän tuo joukkueeseen laatua ja yllätyksellisyyttä, mutta erityisesti odotamme hänen kehittyvän edelleen HJK:n ammattimaisessa organisaatiossa, Määttä toteaa HJK:n verkkosivuilla.

Stjopin siirtyi Tanskaan Ilveksestä, jossa hän ehti pelata vain kolme liigaottelua mutta viimeisteli niissä kaksi maalia. Stjopin pelasi FC Nordsjællandissa lähinnä U19-nuorten otteluita, minkä vuoksi halu pois seurasta oli korkea.

– Itselleni on nyt tärkeää ansaita peliaikaa miesten peleistä. Nordsjællandissa on kymmenen hyökkääjää, joten siellä kokoonpanoon murtautuminen olisi ollut erittäin hankalaa. Kiinnostusta oli muualtakin Euroopasta, mutta koen, että HJK on tässä vaiheessa oikea seuraava askel, Stjopin avaa tilannettaan HJK:n verkkosivuilla.

Murilon sopimus purettu

HJK:n puolustuksessa yhden kauden luutinut brasilialais-portugalilainen puolustaja Murilo Henrique de Araujo Santos jättää seuran. HJK tiedotti osapuolten purkaneen sopimuksen yhteisymmärryksessä. Lähtö ei ole mikään suuri yllätys, sillä Murilo ajautui viime kesänä kahnauksiin valmennuksen kanssa eikä pelannut enää syyskuun alkupäivien jälkeen.

Murilo viihtyi Suomessa kolmen kauden ajan. Hän pelasi ensin kaksi kautta SJK:ssa ja sen jälkeen viime kauden HJK:ssa. Veikkausliigaotteluita hänelle kertyi 54.

Artikkeliin liittyviä aiheita: