PalloTV - "Viime kauden epätasaisuudesta on päästävä eroon", Petteri Pennanen, Ilves
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkösliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
02.02.2023

”Viime kauden epätasaisuudesta on päästävä eroon”, Petteri Pennanen, Ilves

Petteri Pennasen kipparoiman Ilveksen viime kausi meni enemmän tai vähemmän penkin alle. Tavoitteena ollut paikka kuuden parhaan joukkueen Mestaruussarjassa jäi haaveksi, ja tamperelaiset valahtivat lopulta sarjataulukon 9. sijalle.

Pennasen itsensä kohdalla siinä on ristiriitaa, sillä sateen tekijäksi hankitun pelintekijän edesottamukset vastasivat pitkälti tamperelaisten häneen kohdistamia odotuksia. Kauden jälkeen hänet palkittiin Captain`s Ballissa liigan parhaan kk-pelaajana ja Ruutu-tähtipelaajana.

PalloTV tapasi Pennasen ja kysyi, millä mielin kapteeni muistelee joukkueensa viime kautta? Mitä se opetti? Millä hän selittää Ilveksen viime kauden epätasaisuuden? Minkälaisen analyysin hän on tehnyt omasta pelaamisestaan? Vieläkö Ilveksessä puhutaan hyökkäävämmästä jalkapallosta? Minkälaisen tavoitteen Ilves on asettanut tälle kaudelle?

Toimittaja: Junnu Leskelä

Artikkeliin liittyviä aiheita: