PalloTV - Pikkuhuuhkajien karsintalohko arvottu
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
03.02.2023

Pikkuhuuhkajien karsintalohko arvottu

Päävalmentaja Mika Lehkosuo on tyytyväinen arvonnan tulokseen.

Suomen U21 -miesten eli Pikkuhuuhkajien EM-karsintalohko on arvottu. Suomi karsii paikasta lopputurnauksessa Albanian, Armenian, Montenegron, Romanian ja Sveitsin kanssa. Ikäluokan EM-kisat järjestetään Slovakiassa vuonna 2025. Kisoihin pääsee 16 maata - isäntämaan lisäksi lohkovoittajat ja kolme parasta kakkosta sekä kolme karsinnoista selvinnyttä.

Pikkuhuuhkajien uusi päävalmentaja Mika Lehkosuo on tyytyväinen lohkoarvontaan. Hän pitää lohkoa tasaisena ja sanoo Suomen välttäneen kaikki pahimmat vastustajat.

– Ykköskorin suhteen meillä kävi hyvä tuuri, ja saimme toivomamme vastustajan. En vähättele Romaniaa, mutta vältimme kaikki isoimmat maat. Kakkoskorin arvontatuloksesta on vaikea sanoa vielä mitään – Sveitsi on hyvä vastustaja, mutta korissa oli monia muitakin kovia maita, Lehkosuo analysoi Suomen Palloliiton verkkosivuilla.

– Neloskorista lohkoomme olisi voinut tulla esimerkiksi Turkki tai Unkari, joten Albanian kanssa kävi ihan hyvä arpa. Viidennestä ja kuudennesta korista olisimme voineet saada huomattavasti helpommat vastustajat. Etenkään vieraspeleistä Montenegroa ja Armeniaa vastaan tulee haastavia, Lehkosuo jatkaa.

Näillä näkymin karsinta alkaa syksyllä. Sitä ennen Pikkuhuuhkajat pelaa valmistavia maaotteluita maaliskuussa ja kesäkuussa. Niiden vastustajat eivät ole vielä tiedossa.

Artikkeliin liittyviä aiheita: