PalloTV - IFK Mariehamn vahvisti keskikenttäänsä
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
07.02.2023

IFK Mariehamn vahvisti keskikenttäänsä

Kuva: IFK Mariehamn

Aly Ndomilla runsaasti kokemusta Ranskan kahdelta korkeimmalta sarjatasolta.

IFK Mariehamn on solminut yksivuotisen pelaajasopimuksen 26-vuotiaan Aly Ndomin kanssa. Ranskalais-senegalilainen keskikenttäpelaaja siirtyy Saarelle Italian kolmannella sarjatasolla Serie C:ssä pelaavasta US Viterbesestä. Hänen taustaltaan löytyy historiaa Ranskan kahdelta korkeimmalta sarjatasolta.

Ndom on vaeltanut tällä kaudella. IFK Mariehamnista tulee hänen kolmas seuransa. Ndom aloitti kauden Romanian pääsarjasta oltuaan pari kuukautta ilman sopimusta. AFC Chindiasta hän siirtyi Italiaan, jossa Ndom viihtyi lopulta vain muutaman viikon eikä pelannut peliäkään. Peliaika myös Romaniassa jäi vähiin.

Ennen vaellukselle lähtöään Ndom edusti Stade Reimsiä, SM Caenia ja AJ Auxerrea. Hänellä on pelattuna lähes sata ottelua Ranskan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Ligue 2:ssa sekä 20 ottelua korkeimmalla sarjatasolla Ligue 1:ssä.

Taustansa vuoksi odotukset IFK Mariehamnin johtoportaassa ovat kovat.

– Alylla on vaikuttava tausta ja useita otteluita Ranskan pääsarjatasolla, minkä myötä hänen tulisi korkealla tasolla Veikkausliigassa. Hän on ensisijaisesti keskikentän keskustan pelaaja, mutta voi pelata myös topparina, seurajohtaja Peter Mattsson valaisee IFK Mariehamnin lehdistötiedotteessa.

IFK Mariehamnin joukkue on lähestulkoot mutta ei kokonaan valmis. Joillekin paikoille etsitään vielä uusia pelaajia. Yksi niistä paikoista on puolustus, josta IFK Mariehamn menetti Patri Raitasen sairastuvalle. Raitanen sai polven ristisidevamman Liigacupin ottelussa FC Interiä vastaan.

Valokuva: IFK Mariehamn

Artikkeliin liittyviä aiheita: