PalloTV - HJK täydensi maalivahtikalustoaan
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkösliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
09.02.2023

HJK täydensi maalivahtikalustoaan

Seurattomana ollut pohjoismakedonialainen Dejan Iliev siirtyy Klubiin.

HJK on hankkinut maalivahdilleen Jesse Östille aisaparin. Pohjois-Makedonian ja Britannian passit omistava Dejan Iliev on tehnyt Klubin kanssa 1+1 -vuotisen pelaajasopimuksen. Iliev saapuu Helsinkiin sopimuksettomassa tilassa. Hän pelasi viimeksi Slovakian liigassa AŠ Trenčínissä, jonka kanssa tehty sopimus päättyi viime vuoden lokakuussa.

Iliev oli pitkään englantilaisen Arsenal FC:n sopimuspelaaja. Tähtimaalivahteja kuhisseessa seurassa Iliev ei saanut näyttöpaikkaa ja hän päätyi usein lainapesteille toisiin seuroihin. Ilievin palveluksista ovat saaneet nauttia slovakialainen ŠKF Sereď, puolalainen Jagiellonia ja englantilainen Shrewsbury Town.

HJK saa Ilievistä maalivahdin, joka muistuttaa viime kauden ykköstorjujaa Conor Hazardia.

– Conor Hazardin tavoin Iliev on isokokoinen maajoukkuevahti, joka on kulkenut laadukkaan akatemiapolun. HJK:lla on nyt Ilievin ja Jesse Östin myötä kaksi hyvää maalivahtia ja positiivinen kilpailutilanne maalinsuulla, Klubin skouttaustoimintojen päällikkö Henri Määttä kommentoi HJK:n verkkosivuilla.

Ilievin vahvuutena pidetään jalalla pelaamista. Tästä ovat yhtä mieltä sekä pelaaja itse että HJK:n päävalmentaja Toni Koskela.

– Iliev on isokokoinen ja ulottuva maalivahti, joka pystyy avaamaan peliä myös pitkillä avauksilla, Koskela kommentoi HJK:n verkkosivuilla.

Iliev on pelannut 13 nuorten maaottelua. Pohjois-Makedonian A-maajoukkueen rinkiin hän on kuulunut jo pitkään, mutta tilille on tullut vain yksi pelattu ottelu. Debyytti tapahtui viime kesänä Kansojen Liigan ottelussa Gibraltaria vastaan. Pohjois-Makedonia voitti sen 2-0.

Artikkeliin liittyviä aiheita: