PalloTV - Anini lainalle IFK Mariehamniin
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
13.02.2023

Anini lainalle IFK Mariehamniin

Uusia pelaajia myös FC Hakan ja FC Interin joukkueisiin.

IFK Mariehamn ja HJK ovat solmineet sopimuksen laitahyökkääjä Samuel Anini Juniorin lainasta Saarelle. Sopimuksen myötä Anini pysyy tämän kauden IFK Mariehamnin muonavahvuudessa. Hän oli jo kokoonpanossa, kun IFK Mariehamn kohtasi Liigacupin ottelussa KTP:n.

Anini oli lainalla myös viime kaudella, jolloin hän pelasi ensimmäiset liigaottelunsa AC Oulun paidassa. Hän pelasi 15 ottelussa, joissa minuutteja kertyi vähänlaisesti - reilut viisi ja puoli sataa. Tätä ennen Anini pelasi kolmena kautena Klubi 04:ssä sekä Ykköstä että Kakkosta.

– Samuelin lainaaminen HJK:lta on hyvä ratkaisu meille. Hänellä on liigakokemusta AC Oulusta ja on edelleen pelaaja, joka voi kehittyä paljon, IFK Mariehamnin seurajohtaja Peter Mattsson kommentoi lehdistötiedotteessa.

Kuva: IFK Mariehamn

FC Hakalle hyökkääjä Argentiinasta - FC Interille norsunluurannikkolainen puolustaja

FC Haka ja FC Inter osallistuivat myös viikonvaihteen uusien pelaajien tiedotusvirtaan. FC Haka allekirjoitti yksivuotisen pelaajasopimuksen 30-vuotiaan argentiinalaishyökkääjän Juan Lescanon kanssa. Lescano siirtyy sopimuksettomassa tilassa FC Hakaan. Hän pelasi viimeksi Australian pääsarjassa A-Leaguessa. Brisbane Roar FC:n kanssa tehty sopimus päättyi kesäkuussa 2022. Lescano on pelannut mm. Venäjällä, Kazakstanissa ja Sveitsissä.

FC Interin puolustus saa täytettä 21-vuotiaasta norsunluurannikkolaisesta Dimitri Legbosta. Hän pysyy Turussa pitempään, sillä Legbon ja FC Interin välinen sopimus on 2+1 -vuotinen. Lebgon kerrotaan kuuluvan kotimaansa U23-maajoukkueen rinkiin, mutta ainakaan Transfermarktin mukaan yhtään ottelua hän ei ole pelannut.

Legbon edellinen seura on armenialainen FC Ararat, jonka riveissä hän pääsi kentälle myös viime kesän eurokarsinnoissa.

– Dimitri on ollut muutaman päivän meidän mukana ja näyttänyt heti parasta osaamistaan. Hän on nopealiikkeinen, teräväjalkainen ja aktiivinen ylöspäin. Antaa meidän alakerralle paljon mahdollisuuksia ja lisää kilpailutilannetta, FC Interin päävalmentaja Jarkko Wiss kommentoi seuran verkkosivuilla.

Artikkeliin liittyviä aiheita: