PalloTV - KTP:lle kaksi uutta hyökkääjää ja yksi keskikenttäpelaaja

Ruutu on kotimaisen jalkapallon koti

Katso kaikki matsit! Ruutu+ alk. 6,95€/kk - kokeile maksutta!

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
13.02.2023

KTP:lle kaksi uutta hyökkääjää ja yksi keskikenttäpelaaja

Italialainen yhteistyökumppani Venezia FC lainaa kaksi nuorta Kotkaan.

KTP:n miesvahvuus on kasvanut kolmella pelaajalla. Liiganousija solmi sopimuksen kahden uuden hyökkääjän ja yhden uuden keskikenttäpelaajan. Kaikki tulevat Suomen rajojen ulkopuolelta. Yhdestä hyökkääjästä tulee KTP:n oma mies, mutta kaksi muuta pelaajaa ovat lainalla kotkalaisten tuoreelta yhteistyökumppanilta Venezia FC:ltä.

Willis Furtado on 25-vuotias hyökkääjä, joka on solminut vuoden mittaisen sopimuksen KTP:n kanssa. Hän siirtyy Kotkaan norjalaisesta FK Jervistä. Furtadolla on kansainvälistä kokemusta myös Skotlannista ja Egyptistä.

Furtadolla on synnyinmaansa Ranskan sekä Kap Verden kansalaisuudet. Hänellä on pelattuna kahdeksan ottelua Kap Verden A-maajoukkueessa. Furtado edusti toista kotimaataan viimeksi Afrikan mestaruuskisoissa tammikuussa 2022. Hän pelasi 12 minuuttia 1-1 tasapeliin päättyneessä alkulohkon ottelussa Kamerunia vastaan.

Venezia FC lainaa KTP:lle yhdysvaltalais-hollantilaisen hyökkääjän Jack de Vriesin ja kanadalais-italialaisen keskikenttäpelaajan Damiano Pecilen. Molemmat ovat 20-vuotiaita. Pecilen on tarkoitus olla Kotkassa koko kauden. De Vriesin lainasopimus päättyy seuraavan siirtoikkunan avautumisen kynnyksellä kesäkuun lopussa.

Kolmen uuden pelaajansa myötä KTP on saavuttanut välietapin joukkueensa rakentamisessa.

– Rauhoitamme nyt tilanteen pelaajien osalta ja Liigacupin jälkeen katsomme tarvitseeko joukkuetta täydentää. Meillä on kuitenkin tällä hetkellä iso ja laadukas rinki. Joukkueessa on riittävästi monipuolisuutta, kokemusta ja potentiaalisia läpimurtopelaajia. Nyt pitää antaa työrauha valmennukselle, jotta pääsevät kehittämään peliämme ja että olemme valmiita huhtikuussa, kun kausi alkaa, KTP:n urheilutoimenjohtaja Niko Ikävalko kommentoi seuran verkkosivuilla.

Artikkeliin liittyviä aiheita:

Muita uutisia