PalloTV - ”Puolustuspeliin vielä löydettävä balanssi”, Jussi Nuorela, VPS
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
14.02.2023

”Puolustuspeliin vielä löydettävä balanssi”, Jussi Nuorela, VPS

VPS oli yksi viime liigakauden yllättäjistä. Kuka olisi etukäteen uskonut, että nousijajoukkue kykenee tekemään toiseksi eniten maaleja sarjassa, ja yltää lopulta sarjataulukon kahdeksannelle sijalle? Vaasalaiskannattajat elättelivät pitkään toiveita jopa paikasta kuuden parhaan joukkueen Mestaruussarjasta, mutta he joutuivat lopulta tyytymään Haastajasarjaan.

Viime kauden suoritus oli kova sarjan pienimmällä budjetilla operoineelta joukkueelta, mutta mitä nousukausi opetti? PalloTV tapasi VPS:n päävalmentajan Jussi Nuorelan ja kysyi, vastasiko nousukausi odotuksia? Minkälainen analyysi seurassa tehtiin kaudesta, mikä toimi, mikä ei? Millä mielin tähän kauteen? Kasvaako pelaajabudjetti? Vieläkö joukkuetta vahvistetaan? Minkälainen tulostavoite Vaasassa on asetettu?

Toimittaja: Junnu Leskelä
Kansikuva: Kari Väre

Artikkeliin liittyviä aiheita: