PalloTV - ”Jatkamme siitä, mihin viime kaudella jäimme”, Kalle Multanen, VPS
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
16.02.2023

”Jatkamme siitä, mihin viime kaudella jäimme”, Kalle Multanen, VPS

Hyökkääjä Kalle Multaseen, 33, kohdistui viime kaudella suuret odotukset Vaasan Palloseurassa, eikä maalitykki pettänyt. Hän on Ykkösen kaikkien aikojen paras maalintekijä, joten se tiedettiin, että maalinteko onnistuu. Se yllätti, että Multanen onnistui tekemään 15 maalia nousijajoukkueen piikissä, ja sijoittui sillä kakkoseksi liigan maalintekijätilastossa. Se oli kova temppu ja vahva työnäyte.

PalloTV tapasi maaliruiskun ja kysyi, tuliko viime kauden maalisaldo yllätyksenä hänelle itselleen? Miltä VPS:n viime kausi näytti muutoin hyökkäyspäästä tarkasteltuna? Millä mielin tähän kauteen? Mihin suuntaan päävalmentaja Nuorela esikuntineen on kehittämässä joukkueen peliä? Minkälaisin tavoitteita VPS lähtee kauteen?

Toimittaja: Junnu Leskelä

Artikkeliin liittyviä aiheita: