PalloTV - "Liigapaikka vakiinnutetaan aktiivisella pelillä", Jussi Leppälahti, KTP

Ruutu on kotimaisen jalkapallon koti

Katso kaikki matsit! Ruutu+ alk. 6,95€/kk - kokeile maksutta!

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
19.02.2023

”Liigapaikka vakiinnutetaan aktiivisella pelillä”, Jussi Leppälahti, KTP

Veikkausliigaan täksi kaudeksi nousseen KTP:n viime vuosikymmen on ollut yhtä hissiliikettä sarjaportaiden välillä. Kotkalaisten edellinen visiitti liigassa kaudella 2021 oli urheilullisesti totaalinen katastrofi. Nyt olisi sitten uuden yrityksen paikka. Joko perinneseura onnistuu pysäyttämään jatkuvan hissiliikkeen?

PalloTV otti yhteyttä päävalmentaja Jussi Leppälahteen ja kysyi, mikä tällä kertaa puhuu sen puolesta, että kotkalaiset säilyvät sarjassa? Missä mallissa joukkueen rakennus on täällä hetkellä? Minkälaisella pelaajabudjetilla KTP operoi tällä kaudella? Mitkä ovat satamajätkien pelilliset teesit? Vieläkö hyökkäysvoittoinen futis jatkuu liigassa? Mitkä joukkueet pitää jättää taakse, jotta sarjapaikan puolesta ei tarvitse pelätä taas syksyllä?

Toimittaja: Junnu Leskelä

Artikkeliin liittyviä aiheita:

Muita uutisia