PalloTV - ”Lähdemme parantamaan viime kaudesta”, Teemu Tainio, FC Haka
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
21.02.2023

”Lähdemme parantamaan viime kaudesta”, Teemu Tainio, FC Haka

FC Haka oli yksi viime veikkausliigakauden positiivisimpia yllättäjiä. Kauden suurin sensaatio oli kuitenkin skottihyökkääjä hyökkääjä Lee Erwin, joka teki puolet Hakan maaleista, ja voitti sarjan maalikuninkuuden 20 osumallaan. Paikka kuuden parhaan joukkueen Mestaruussarjassa heltisi lopulta ilman suurempaa hätää, mutta siihen koskislaisten paukut sitten ehtyivät. Sarjataulukon neljäs sija ja eurocup-paikka tälle kaudelle olivat kuitenkin kova suoritus.

PalloTV otti yhteyttä päävalmentaja Teemu Tainioon ja kysyi, mikä maku hänelle jäi Hakan viime kaudesta? Minkälainen analyysi seurassa tehtiin kaudesta, mikä pelaamisessa toimi, mikä ei? Mihin suuntaan Tainio on kehittämässä joukkueensa pelaamista? Kuka tekee maalit, kun Erwin poistui muille maille? Minkälaisin tulostavoittein Haka starttaa sarjaan? Lopuksi viivähdämme myös tulevan kesän eurocup-peleissä, minkälaisia ajatuksia ne herättävät päävalmentajassa?

Toimittaja: Junnu Leskelä 

Artikkeliin liittyviä aiheita: