PalloTV - Tim Väyrynen siirtyy Sveitsin kakkosliigaan
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
21.02.2023

Tim Väyrynen siirtyy Sveitsin kakkosliigaan

Kuva: Leskinen Juha

Sopimus on voimassa tämä vuoden loppuun.

KuPS menettää viime kauden parhaan maalintekijänsä. Tim Väyrynen siirtyy pelaamaan liechtensteinilaiseen seuraan FC Vaduziin, joka julkaisi suomalaisen siirron tänään. FC Vaduz pelaa Sveitsin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Challenge Leaguessa.

Väyrysen sopimus on voimassa tämän vuoden loppuun. Se tarkoittaa, että Väyrynen päättää käynnissä olevan kauden ja aloittaa seuraavan FC Vaduzin paidassa. Sopimuksen voimassaoloaika voi vihjata siitä, että Väyrysellä saattaa olla aikeita palata kotimaan kentille kaudeksi 2024.

FC Vaduz on Väyrysen kolmas ulkomaan kierros. Hän jätti Suomen taakseen nuorena poikana kauden 2014 alussa, jolloin Väyrynen siirtyi FC Hongasta saksalaisen Borussia Dortmundin organisaatioon. Saksassa vietettyjen vuosien jälkeen Väyrynen pelasi vielä yhden kauden Hollannissa, kunnes hän palasi Suomeen ja HJK:hon kesän 2019 siirtoikkunassa.

Toinen ulkomaan kierros oli lyhyt. Väyrynen siirtyi HJK:sta albanialaiseen KF Tiranaan. Asiat eivät menneet siellä kuin piti ja Väyrynen palasi jo samana vuonna Suomeen. Hän siirtyi KuPS:n vahvuuteen kesken kauden 2021.

Väyrysen siirtymisen myötä KuPS on menettänyt jo kaksi viime kauden parasta maalintekijäänsä. Väyrysen 11 maalin lisäksi kuopiolaisten vahvuudesta on jo poistunut Janis Ikaunieksin kahdeksan osumaa. Ikaunieks palasi kotimaahansa ja RFS:ään, josta hän tuli Kuopioon.

Kuva: Juha Leskinen/arkistokuva

Artikkeliin liittyviä aiheita: