PalloTV - SJK tarttui tilaisuuteen - Murilo palaa Seinäjoelle
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
23.02.2023

SJK tarttui tilaisuuteen – Murilo palaa Seinäjoelle

SJK:n päävalmentaja Joaquin Gómez: " Kuten aiemmin sanoimme, olemme jo erittäin tyytyväisiä joukkueeseemme, mutta nyt meille tarjoutui aivan erityinen tilaisuus Murilon kohdalla."

SJK on tehnyt kaksivuotisen sopimuksen brassipelaaja Murilo Henrique de Araujo Santosin eli lyhyemmin Murilon kanssa. Diili tuo Murilon takaisin Seinäjoelle yhden vuoden tauon jälkeen. Hän pelasi SJK:ssa kaudet 2020 ja 2021, minkä jälkeen Murilo siirtyi HJK:n vahvuuteen.

Murilon siirron tapauksessa joukkueensa kuta kuinkin valmiiksi saanut SJK tarttui tilaisuuteen, kun sellainen tuli eteen. Vasempana pakkina tai keskikentän laiturina viihtyvällä brassilla oli sopimus HJK:n kanssa. Se kuitenkin purettiin, kun Murilo riitautui Klubin valmennusjohdon kanssa ja putosi pelaavasta kokoonpanosta viime syksynä.

– Kuten aiemmin sanoimme, olemme jo erittäin tyytyväisiä joukkueeseemme, sekä siihen millainen ryhmä meillä on jo nyt kasassa. Meillä on kaikille paikoille pelaajistossa hyviä vaihtoehtoja. Mutta nyt meille tarjoutui aivan erityinen tilaisuus Murilon kohdalla, päävalmentaja Joaquin Gómez myöntää SJK:n verkkosivuilla.

Ennen sopimuksen allekirjoittamista SJK:lla ja Murilolla oli jo yhteys. Gómezin lausuman mukaan seura mm. yritti omilla kontakteillaan etsiä brassipakille uutta seuraa. Murilosta itsestään Gómez intoutuu suoranaiseen ylistyslauluun.

– Murilo on pelaaja, jolla on aivan erityinen suhde täällä meihin kaikkiin. Niin seuramme työntekijöiden, pelaajien ja kannattajienkin keskuudessa. Hän on pelaaja, joka esiintyi täällä aiemmin erinomaisesti, ja hän on täällä pidetty niin ihmisenä kuin pelaajana. Murilon juuret ovat jo tässä seurassa.

Murilo on pelannut kolmen kauden aikana 54 Veikkausliigan ottelua. Hän tuli SJK:hon kesän 2020 siirtoikkunassa edustettuaan sitä ennen espanjalaista Ourense CF:ää.  

Artikkeliin liittyviä aiheita: