PalloTV - FC Honka vahvistui laitahyökkääjällä
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
28.02.2023

FC Honka vahvistui laitahyökkääjällä

Clésio Baúquella kokemusta Mozambikin maajoukkueesta.

FC Honka on tehnyt sopimuksen mozambikilaisen laitahyökkääjän Clésio Baúquen kanssa. Sopimuksen kerrotaan olevan monivuotinen, mutta sen täsmällistä pituutta ja muotoa ei ole paljastettu. Baúque tulee Honkaan vapailla papereilla. Hänen sopimuksensa Portugalin pääsarjassa pelaavan CS Marítimon kanssa päättyi 3. tammikuuta.

Baúque siirtyi nuorena poikana kotimaastaan portugalilaisen suurseuran Benfican organisaatioon. Sen jälkeen hän kiersi maailmaa Yhdysvalloissa, Kreikassa, Turkissa ja Azerbaidzhanissa ennen paluutaan Portugaliin.

– Clésiolla on hyvä kosketus palloon ja hän pystyy menemään kuljettamalla vastustajasta ohi. Yhteistyö kanssapelaajien kanssa syöttämällä on hyvällä tasolla. Odotukset ovat että hän pystyy auttamaan joukkuetta kokonaisvaltaisesti pelissä, ominaisuuksillaan uhkaamaan vastustajan viimeistä linjaa ja luomaan maalipaikkoja, FC Hongan urheilujohtaja Petri Vuorinen analysoi uutta pelaajaa seuran verkkosivuilla.

Artikkeliin liittyviä aiheita: