PalloTV - Päävalmentaja Mikko Mannila: "Tavoitteena dynaaminen ja aktiivinen FC Lahti"
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
03.03.2023

Päävalmentaja Mikko Mannila: ”Tavoitteena dynaaminen ja aktiivinen FC Lahti”

FC Lahden viime kausi oli murheellinen ja päättyi karsintoihin, joissa lahtelaiset lopulta onnistuivat kaatamaan TPS:n ja säilyttämään liigastatuksensa. Joukkue sai heikon startin liigaan ja huonot tulokset seurasivat toisiaan. Sen myötä valmennusvastuuta kantanut Ilir Zeneli sai lähtöpassit ja tilalle palkattiin Mikko Mannila. Tuolloin lahtelaiset olivat ehtineet jo vajota sarjataulukon toiseksi viimeiseksi, joten Mannilan ainoaksi tehtäväksi jäi pelastaa uppoava laiva.

Lahtelaisten viime kauden pelilliset haasteet oli helppo paikallistaa heidän tilastoistaan. Joukkue teki keskimäärin alle maalin per ottelu, mutta päästi keskimäärin yli 2 maalia per peli. Se riitti keräämään keskimäärin 0,7 pinna per ottelu. Se ei jätä paljon selittelylle sijaa. Lahtelaisten onneksi HIFK:n kausi oli vielä karmeampi.

PalloTV otti yhteyttä Mannilaan ja kysyi, kuin suuri merkitys liigastatuksen säilyttämisellä oli lahtelaiselle futikselle? Mitä viime kausi opetti? Millä mielin tähän kauteen? Missä moodissa joukkueen rakennus on tällä hetkellä? Mihin suuntaan Mannila on reivaamassa joukkueensa pelaamista? Vieläkö rosteria vahvistetaan? Minkälaisin tavoittein FC Lahti lähtee kauteen?

Toimittaja: Junnu Leskelä

Artikkeliin liittyviä aiheita: