PalloTV - ”Läpilyönti Veikkausliigassa ja takaisin ulkomaille”, Emmanuel Patut, Ilves
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

06.03.2023

”Läpilyönti Veikkausliigassa ja takaisin ulkomaille”, Emmanuel Patut, Ilves

Suomea kaikissa ikäluokkamaajoukkueissa edustaneen Emmanuel Patutin, 19, pelaajapolku on esimerkki siitä, miten mutkikas nuoren kyvyn pelaajapolku voi olla. Halsilan Nousun kasvatti siirtyi nuorena JJK:n riveihin, josta matka jatkui jo B-juniori-ikäisenä Saksaan Vfl Wolfsburgin akatemiaan. Siellä hän kävi läpi U17- ja U19-ikäluokat ennen siirtymistään Ilvekseen viime syksynä.

PalloTV tapasi Patutin ja kysyi, miksi hän alun perin lähti Saksaan? Onko suomalaisnuorista tullut entistä kiinnostavampia ulkomaalaisten akatemioiden silmissä? Miten siirto Saksaan tapahtui? Mitä hänen vanhempansa ajattelivat asiasta? Minkälainen kokemus Wolfsburgin reissu oli? Mitä reissu teki hänelle pelaajana? Miksi Ilves? Mitä Patutin pelaajapolullaan tapahtuu seuraavaksi?

Mika Laakso

Artikkeliin liittyviä aiheita: