PalloTV - Vision FC:stä uusi yhteistyökumppani SJK:lle
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
07.03.2023

Vision FC:stä uusi yhteistyökumppani SJK:lle

Myös muita muutoksia: Seuran toimitusjohtaja vaihtuu ja organisaation rakennetta uusitaan.

SJK on solminut yhteistyösopimuksen ghanalaisen nuorisoakatemian Vision FC:n kanssa. Yhteistyö on voimassa aikakin seuraavat kaksi vuotta. Sopimuksen lisäksi SJK:n organisaatiossa tapahtuu muitakin muutoksia toimitusjohtajan siirtyessä uusien haasteiden pariin seuran ulkopuolelle.

Ghanalainen nuorisoakatemia Vision FC toimii maan pääkaupungissa Accrassa. Se kuitenkin haalii talentteja riveihinsä koko Ghanan alueelta, joka on pinta-alaltaan vajaat kolme neljäsosaa Suomen vastaavasta. Vision FC:n joukkueet pelaavat Ghanan sarjoissa.

Solmitun sopimuksen tarkoituksena on löytää talentteja SJK Akatemian käyttöön ja auttaa heitä urallaan eteen päin Veikkausliigan kautta maailmalle.

SJK:lla oli yhteys Vision FC:hen jo viime kaudella, jolloin Terry Yegbe tuli lainalle akatemiajoukkueeseen. Yegbe jatkaa SJK:ssa tälläkin kaudella ja hän saa kaverikseen toisen Vision-taustaisen pelaajan Salim Yussifin. SJK Akatemiaan tuleva Yussif on 20-vuotias keskikenttäpelaaja, jolla on kansainvälistä kokemusta USA:n yliopistosarjoista.

SJK:lla on osto-optio Yussifin pelaajaoikeuksiin.

Toimitusjohtaja Kivimäki siirtyy uusiin haasteisiin

Viisi vuotta SJK:n toimitusjohtajana olleen Sami-Petteri Kivimäen pesti seurassa päättyy maaliskuun lopussa. Kivimäki siirtyy uuden, seuran ulkopuolisen työnantajan palvelukseen. Heikki Leppänen jatkaa talousjohtajana ja englantilainen Richard Dorman urheilujohtajana.

Uuden toimitusjohtajan palkkaamisen lisäksi SJK muuttuu organisoimalla urheilu- ja myyntipuolen uusiksi.

– Myynnin ja urheilupuolen uudelleenorganisointi tehdään vuoden 2023 aikana, pohjautuen nyt tapahtuvaan toimintojen johtamisen eriyttämiseen, SJK:n strategian mukaisesti. Kauden 2023 onnistumisen vuoksi tähän ei ole nyt erityistä kiirettä, sillä kauteen valmistelevat asiat ovat jo hoidossa, SJK:n hallituksen puheenjohtaja Raimo Sarajärvi kertoo seuran kotisivuilla.

Osana tätä muutosta SJK:n kotistadionin tapahtumien, ravintola- ja kahvilatoiminnan, harjoitushallin sekä fysioterapia- ja kuntoutuspalveluita tarjoavan DBC Seinäjoen toiminnot organisoidaan omaksi itsenäiseksi liikentoimintayksiköksi. Seinäjoen stadionin ravintola- ja kahvilatoimintoja hallinnoivan yhtiön toimitusjohtajana on aloittanut Ari Toivonen.

Artikkeliin liittyviä aiheita: