PalloTV - FC Hongan puolustukseen ecuadorilainen lainapelaaja
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
09.03.2023

FC Hongan puolustukseen ecuadorilainen lainapelaaja

FC Hongalla on osto-optio lainasopimuksen päätteeksi.

FC Honka lainaa 23-vuotiaan ecuadorilaisen Mateo Ortizin riveihinsä vuoden mittaisella sopimuksella. Lainan päättymisen jälkeen FC Hongalla on osto-optio Ortizin pelaajaoikeuksiin. Uusi vahvistus viihtyy parhaiten topparin tontilla tai puolustavana keskikenttäpelaajana.

Ortiz on koko aikaisemman pelaajauransa ajan pelannut vain kotimaassaan. Seura, josta hän siirtyy Suomeen, on Ecuadorin pääsarjassa pelaava Independiente del Valle.

FC Hongan verkkosivuilla manageri Hexi Arteva kertoo neuvotteluprosessin olleen mutkikas.

– Indenpendiente ei normaaleissa olosuhteissa mielellään lainaa nuoria pelaajia, vaan ensisijaisesti myy. Nyt onnistuimme lopulta heidät vakuuttumaan, että tässä ”loan with option to buy”-kokonaisuudessa kaikki osapuolet voittavat.

Mistään turhasta pelaajasta ei ole kyse, sillä jalkapalloasioista yleensä melko hyvin perillä oleva Transfermarkt on lätkäissyt puolen miljoonan hintalapun Ortizin kylkeen.

– Mateo on jo mukana täällä Espanjan leirillä ja näyttää kyllä varsin potentiaaliselta ja erittäin hyvän futiskoulutuksen saaneelta iloiselta kaverilta, Arteva kertoo FC Hongan verkkosivuilla.

Artikkeliin liittyviä aiheita: