PalloTV - Pelaajakaupat jatkuvat: SJK myi Macario Hing-Gloverin Kiinaan
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkösliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
15.03.2023

Pelaajakaupat jatkuvat: SJK myi Macario Hing-Gloverin Kiinaan

Menetys paikataan omista riveistä.

SJK on myynyt Macario Hing-Gloverin merkittäväksi kuvatulla siirtosummalla Kiinan pääsarjassa pelaavaan Shanghai Shenhua FC:hen. Hing-Glover siirtyi Seinäjoelle täksi kaudeksi HIFK:stä eikä ehtinyt pelata uudessa seurassaan kuin viisi Liigacupin ottelua. Hing-Gloverin kauppa tulee vain muutama päivä sen jälkeen, kun AC Oulu tiedotti myyneensä Miika Koskelan norjalaiseen seuraan.

Hing-Gloverin siirron toteutumisen ehtona on kansainvälisen pelilupaprosessin onnistuminen. Pelaaja on ollut kiinalaisseurojen kiikarissa aikaisemminkin, mutta myynti tuli silti yllätyksenä kaikille osapuolille.

– Tämä siirto tulee vähän yllätyksenä niin meille kuin hänelle itselleenkin, mutta me katsomme tässä isompaa kuvaa ja sitä mitä haluamme tehdä pelaajiemme kanssa pitkällä tähtäimellä, SJK:n päävalmentaja Joaquín Gómez kommentoi seuran verkkosivuilla.

– Macariolla on ollut mahdollisuus siirtyä Kiinaan jo aiemminkin, mutta siirto ei ole silloin toteutunut. Ja tällaisia tilaisuuksia ei tule pelaajalle kovin usein, Gómez jatkaa.

SJK ei ole tällä tietoa hankkimassa vahvistuksia Hing-Gloverin tilalle. Paikkaajat löytyvät seuran omista riveistä.

– Meillä on hyvät suunnitelmat hänen lähtönsä varalle. Meillä on hyviä pelaajia, ja ainakin kaksi nuorta lupaavaa pelaajaa, Otto Kemppainen ja Kingsley Ofori, jotka molemmat saavat tämän kautta entistä paremmat mahdollisuudet. Meidän ei siten tarvitse tehdä mitään uusia hankintoja tai erityistoimenpiteitä, Gómez vakuuttaa SJK:n verkkosivuilla.

Artikkeliin liittyviä aiheita: