PalloTV - ”Tavoitteena ottaa seuraava kehitysaskel”, Markus Heikkinen, urheilutoimenjohtaja, AC Oulu
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
16.03.2023

”Tavoitteena ottaa seuraava kehitysaskel”, Markus Heikkinen, urheilutoimenjohtaja, AC Oulu

AC Oulu oli yksi viime veikkausliigakauden positiivisia yllättäjiä. Edelliskaudella nousijajoukkue säilytti sarjapaikkansa karsintojen kautta. Nyt oululaiset saivat jännittää pääsyä kuuden parhaan joukkueen loppusarjaan ihan kalkkiviivoille saakka. Lopulta ottelupöytäkirjan kanssa tehty kardinaalimunaus vei heiltä kolme pistettä ja paikan loppusarjassa. Oululaiset päätyivät sarjataulukon seitsemännelle sijalle.

PalloTV tapasi AC Oulun urheilutoimenjohtajan Markus Heikkisen ja kysyi, tyydyttikö 7. sija? Minkälainen pelillinen analyysi Oulussa tehtiin viime kaudesta? Mikä toimi, mikä ei? Viime kauden profiilihankinnat menivät kiville. Mitä se opetti? Minkä profiilin pelaajia Ouluun on hankittu tälle kaudelle? Missä kunnossa AC Oulun oma pelaajatuotanto on? Miika Koskela myytiin Norjaan. Kuka tai ketkä lähtevät seuraavaksi? Minkälaisin tavoittein AC Oulu lähtee liigaan?

Toimittaja: Junnu Leskelä

Artikkeliin liittyviä aiheita: