PalloTV - FC Haka viimeisteli joukkueensa
TULEVAT PELIT:

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Suomen Cup

Ykkönen

Suomen Cup

Kansallinen Liiga

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Veikkausliiga

Ykkönen

Veikkausliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
17.03.2023

FC Haka viimeisteli joukkueensa

Maalivahti Anton Lepola teki sopimuksen koskilaisten kanssa.

FC Haka on tehnyt kauden mittaisen sopimuksen maalivahti Anton Lepolan kanssa. Sopimuksen viimeistely tarkoittaa sitä, että FC Hakan joukkue on lopullisessa muodossaan kahden ja puolen viikon kuluttua alkavaa Veikkausliigaa varten. Lepola pelasi viime kaudella KTP:ssä.

Lepola viihtyi Kotkassa kolme kautta. Hän siirtyi KTP:n paitaan TPS:stä. Sitä ennen hän pelasi myös IFK Mariehamnissa ja SalPa:ssa.

FC Hakan toisen maalivahdin etsiminen venyi lähes kalkkiviivoille asti. Lepolan sopimus sai maalivahtivalmentaja Pauli Jussilan huokaisemaan helpotuksesta.

– Todella tyytyväinen! Vaikka toisen maalivahdin etsintä venyi näin lähelle kauden alkua, pystyttiin löytämään näinkin hyvä pelaaja, Jussila kommentoi FC Hakan verkkosivuilla.

Tuoretta suojattia Jussila kehuu varmaotteiseksi maalivahdiksi ja hyväksi torjujaksi. Lepolan harjoittelumotivaatio ja persoona saavat myös suitsutusta.

Lyhyt valmistautumisaika uudessa joukkueessa ei tunnu Lepolaa haittaavan.

– Pitää päästä nopeasti joukkueen kanssa samalle sivulle ja olla valmiina pelaan heti, kun mahdollista, mies pohtii, Lepola sanoo FC Hakan verkkosivuilla.

Artikkeliin liittyviä aiheita: