PalloTV - Veikkausliigan televisionäkyvyys laajenee Yleisradion puolelle
TULEVAT PELIT:

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
20.03.2023

Veikkausliigan televisionäkyvyys laajenee Yleisradion puolelle

Yle näyttää Veikkausliigan ratkaisuhetket vapailla kanavilla.

Veikkausliigan tv-näkyvyys nousee uudelle tasolle alkavalla kaudella. Jo entuudestaan Ruudun tulevan kauden ottelutuotantoihin tekemät merkittävät panostukset täydentyvät Veikkausliigan paluulla Yleisradion kanaville. Nelonen Median kanssa tehty sopimus on kolmivuotinen.

Tuore sopimus kattaa Veikkausliigan osalta 6–7 valikoidun ottelun näyttämisen Ylellä. Näin ollen lähes joka kuukausi huhtikuussa alkavalla ja loka-marraskuussa päättyvällä kaudella näytetään ottelu Ylen kanavilla.

– Olen iloinen, että Veikkausliigan huippuottelut ja ratkaisuhetket palaavat Ylelle. Otteluiden yhteydessä pääsemme esittelemään suomalaisille kotimaisten pääsarjojen ilmiöitä ja ihmisiä, kertoo Yle Urheilun päällikkö Joose Palonen.

Ruutu pysyy joka tapauksessa Veikkausliigan kotina, sillä kaikki kauden ottelut näkyvät jo tuttuun tapaan Ruutu+ -palvelun kautta. Tuotantotasoa on lisäksi nostettu merkittävästi kaudelle 2023.

– Olemme innoissamme, että pääsemme yhdistämään voimamme Ylen kanssa. Tämän yhteistyön myötä yhä laajempi osa Suomen urheilunälkäisestä kansasta pääsee nauttimaan timanttisen kovasta urheiluviihteestä, iloitsee Nelonen Median urheilupäällikkö Tuomas Saarela.

Veikkausliigan kannalta sekä Ruudun vahva panostus tuotteeseen että Ylen tulo mukaan valikoitujen otteluiden osalta luo positiivisia odotuksia vajaan kolmen viikon päästä alkavaan kauteen.

– Veikkausliiga on kotimaisen jalkapallon lippulaiva ja on hienoa, että Yle haluaa olla mukana rakentamassa yhteistä tarinaamme. Jo aikaisemmin julkaistu Ruudun entistäkin vahvempi panostus ottelulähetysten tuotantoihin täydentyy Ylen kanssa tehdyn sopimuksen myötä hienoksi kokonaisuudeksi, kommentoi Veikkausliigan toimitusjohtaja Timo Marjamaa.

– Palvelemme valtavaa joukkoa suomalaisia, joille jalkapallon seuraaminen tarjoaa yhteisöllisyyttä̈, esikuvia sekä elämyksiä̈. Tämän myötä haluamme luonnollisesti tavoittaa ja sitouttaa ihmisiä mukaan Veikkausliigaan niin stadionien ottelutapahtumissa kuin myös vastaavasti laadukkaiden tv-tuotantojen parissa. Nyt rakennettu erittäin laadukas tuotantokokonaisuus koskettaa ja tuo Veikkausliigan lähemmäksi kotimaisen jalkapallon ystäviä kuin koskaan aikaisemmin, jatkaa Marjamaa.

Nelonen Medialla ja Yleisradiolla on vastaavanlainen yhteistyö myös naisten Kansallisen Liigan osalta. Se jatkuu ennallaan tulevana kesänä.

Lähde: Veikkausliiga/PalloTV