PalloTV - FC Lahti sai tutun hyökkääjän
TULEVAT PELIT:

Kansallinen Liiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
21.03.2023

FC Lahti sai tutun hyökkääjän

Matheus Alves palaa Mustiin Kuhnureihin lähes kymmenen vuoden tauon jälkeen.

FC Lahti vahvistaa hyökkäystään. Seura solmi vuoden mittaisen sopimuksen brassipelaaja Matheus Alvesin kanssa. Alves on seuralle tuttu mies. Hän pelasi FC Lahden riveissä kaudella 2015, jolloin Alves sai tililleen 31 liigaottelua ja teki niissä 12 maalia.

Alves tuli aikoinaan lainasopimuksella Lahteen brasilialaisesta Fluminensesta. Pelatun kauden jälkeen hän palasi lähtöseuraansa, josta matkui uusien lainojen myötä Etelä-Koreaan ja Malesiaan. Jo ennen Lahtea brassihyökkääjä oli ollut lainalla - sillä kertaa Ranskassa.

Fluminensesta lähdön jälkeen Alvesin seurat vaihtuivat tiuhaan normaaleilla siirroilla tai lainasopimuksilla. Hän palasi Etelä-Koreaan, minkä jälkeen Alves pelasi myös Thaimaassa. Hänen viimeisin seuransa oli malesialainen Negeri Sembilan FC. Osapuolten välinen sopimus päättyi joulukuussa, minkä jälkeen Alves on ollut vapailla markkinoilla.

Artikkeliin liittyviä aiheita: