PalloTV - Odotettu siirto toteutui - Urho Nissilä palaa Kuopioon
TULEVAT PELIT:

Kansallinen Liiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
27.03.2023

Odotettu siirto toteutui – Urho Nissilä palaa Kuopioon

Pätkäsopimus kestää kesän siirtoikkunaan saakka.

Veikkausliigan yleisö saa nauttia kotimaisen tähtipelaajan otteista ainakin puolikkaan kauden ajan. Keskikenttäpelaaja Urho Nissilä palaa Etelä-Koreasta Suomeen ja on tehnyt sopimuksen kasvattiseuransa KuPS:n kanssa. Sopimus on neljän kuukauden mittainen eli ainakin ensivaiheessa se päättyy kesän siirtoikkunan sulkeutuessa.

Nissilä pelasi KuPS:n miesten joukkueessa ensimmäisen kerran kaudesta 2015 kauteen 2018. Hän siirtyi sen jälkeen belgialaiseen SV Zulte Waregemiin, josta matka jatkui lainasopimuksilla ensin Hollantiin ja seuraavaksi takaisin KuPS:aan kaudeksi 2020.

Nissilän pelaajaoikeudet siirtyivät lopulta pysyvästi KuPS:aan ja hän pelasi seurassa myös kauden 2021. Toissa kauden päätteeksi Nissilä siirtyi vapaalla siirrolla eteläkorealaiseen Suwon FC:hen, joka tiedotti jokin aika sitten osapuolten yhteistyön päättymisestä.

– Todella hyvällä fiiliksellä takaisin Kuopiossa, täällä on hyvä olla. Innolla odotan tulevaa kautta, meillä on hyvä joukkue kasassa, Nissilä kommentoi KuPS:n verkkosivuilla.

KuPS:n päävalmentaja Pasi Tuutti on niin ikään tyytyväinen Nissilän paluusta Kuopioon.

– Upin poikkeukselliset kyvyt toteuttaa peliä, antavat joukkueelle lisää aseita kilpajuoksussa kohti joukkueen asettamia tavoitteita, Tuutti kehuu KuPS:n verkkosivuilla.

Nissilä on pelannut 135 liigaottelua ja tehnyt niissä 27 maalia.

Artikkeliin liittyviä aiheita: