PalloTV - Mika Nurmela vastaa Huuhkaja-kritiikkiin
TULEVAT PELIT:

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Suomen Cup

Kansallinen Liiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

28.03.2023

Mika Nurmela vastaa Huuhkaja-kritiikkiin

Huuhkajat aloitti viime viikonvaihteessa EM-karsintaurakkansa vierasotteluilla Tanskaa ja Pohjois-Irlantia vastaan. Torstain Tanska-ottelu päättyi 3-1-tappioon. Sunnuntain Pohjois-Irlanti-ottelusta irtosi 1-0 -voitto. Kolme pistettä on hyväksyttävä tulos kahdesta vaikeasta vieraspelistä.

Ongelmana olikin joukkueen pallollinen pelaaminen, joka jäi molemmissa otteluissa totaalisesti piippuun. Huuhkajien pelilliset edesottamukset ovat jo ehtineet synnyttää kovaa kritiikkiä julkisuudessa. Osa kriitikoista on jo valmiita laittamaan päävalmentaja Kanervan mäkeen, jos meno ei parane.

PalloTV tapasi Huuhkajien valmennusryhmään kuuluvan Mika Nurmelan ja kysyi, pitääkö hän julkisuudessa esitettyä kritiikkiä oikeutettua? Kohdistuuko kritiikki oikeaan paikkaan? Mikä Tanska ottelussa meni pieleen? Miksi pelaamisemme oli niin vaikeata Pohjois-Irlanti-ottelussa? Miten pelilliset puuteet korjataan ennen kesäkuun Slovenia- ja San Marino-otteluita?

Junnu Leskelä 

Artikkeliin liittyviä aiheita: