PalloTV - "Kauden alku ei ole kriittinen, mutta tärkeä", David Ramadingaye, KTP
TULEVAT PELIT:

Kansallinen Liiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
29.03.2023

”Kauden alku ei ole kriittinen, mutta tärkeä”, David Ramadingaye, KTP

Veikkausliigakausi käynnistyy ensi keskiviikkona. Jo sarjan alkukierrokset saattavat osoittautua kriittisiksi hetkiksi, etenkin nousijajoukkueelle, sekä niille ryhmille, joilla on aihetta pelätä putoamistaistelua syksyllä.

Hyvä startti voi siivittää joukkueen yllättäviinkin urotekoihin, kun osalla vastustajista on peli vielä hakusessa. Heikko startti voi puolestaan johtaa negatiiviseen spiraaliin, jota on hyvin vaikea kääntää. Tämän tietää myös nousijajoukkue KTP:n kapteeni David Ramadingaye.

PalloTV tapasi Ramadingayen, ja kysyi kuin kriittisenä hän näkee sen, että KTP saa hyvän startin kauteen? Onko joukkueessa puhuttu alkukierrosten merkityksestä? KTP avaa kauden kolmella kotiottelulla: AC Oulu, KuPS ja IFK Mariehamn. Onko Maarianhamina-ottelu jo elämää suurempi peli kotkalaiskannattajille, jos kahdesta ensimmäisestä matsista ei heru pisteitä?

Toimittaja: Aleksi Rouvinen

Artikkeliin liittyviä aiheita: