PalloTV - FC Lahti kiinnitti nuoren topparilahjakkuuden
TULEVAT PELIT:

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
12.04.2023

FC Lahti kiinnitti nuoren topparilahjakkuuden

Eemil Laamanen teki 2+1 -vuotisen sopimuksen Mustien Kuhnurien kanssa.

FC Lahti ja toppari Eemil Laamanen ovat solmineet kahden vuoden pelaajasopimuksen. Sopimuksessa on lisäksi myös optio yhdestä lisävuodesta. Laamanen on 17-vuotias FC Reippaan kasvatti, joka pelasi viime kaudella FC Lahden U17-pojissa.

FC Lahden peleissä jo pienenä käynyt Eemil Laamanen aloitti jalkapallon FC Kuusysin nappulakoulussa, mutta liittyi pian FC Reippaan junioreihin. Hän kävi läpi FC Lahden akatemiapolun ja pelasi viime vuonna loistavan kauden FC Lahden U17-pojissa. Talvella Laamanen pelasi edustusmiehistön paidassa kolmessa Liigacupin ottelussa, joista kahdessa hän oli avauskokoonpanossa.

– Viime kaudella kehityin paljon. Treenasin kovaa ja jaksoin pelata täysiä pelejä ja suoriutua tasaisesti. Sain myös paljon onnistumisia. Miesten otteluissa päätöksenteon pitää olla nopeampaa ja pitää aikaisemmin tietää, mitä tekee, kun saa pallon, Laamanen aloittaa.

Miesten pelien makuun päässyt topparilupaus janoaa lisää kovia pelejä. Nuorukaisen unelmana siintää myös liigadebyytti, joka voi tulla nopeasti. Laamanen kuitenkin tiedostaa, että hänen tulee kehittyä pelaajana jokaisena päivänä unelmien saavuttamiseksi.

– On hyvä, että sain sopimuksen, sillä se tuo turvaa ja antaa mahdollisuuden kehittyä laadukkaassa ympäristössä. Haluaisin pelata miesten pelejä ja saada annettua näyttöjä liigassa. Tietysti tavoitteena on myös kehittyä pelaajana, Laamanen päättää.

Lähde: FC Lahti/PalloTV

Artikkeliin liittyviä aiheita: