PalloTV - Kauden ensimmäiset liigapotkut jaettu: KuPS:n Pasi Tuutti sai lähteä
TULEVAT PELIT:

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
21.04.2023

Kauden ensimmäiset liigapotkut jaettu: KuPS:n Pasi Tuutti sai lähteä

Jani Honkavaara palaa haalarihommiin kuopiolaisten uusvanhana päävalmentajana.

Veikkausliigan tasapelillä ja kahdella tappiolla aloittanut Kuopion Palloseura vaihtaa valmentajaa. Pasi Tuutti on vapautettu tehtävistään. Hänen tilalleen tulee KuPS:aa ennenkin luotsannut Jani Honkavaara.

Tuutin potkut on ensimmäinen valmentajanvaihdos Veikkausliigan ollessa käynnissä. Ensimmäinen tämän kauden vaihdos se ei kuitenkaan ollut. KuPS:n edellinen valmentaja Simo Valakari siirtyi Latvian pääsarjassa pelaavaan FK Audaan myrskyisissä olosuhteissa ja kitkerässä ilmapiirissä. Valakarin kakkosvalmentajana toiminut Tuutti sai vetovastuun.

Uusi valmentaja on tuttu kuopiolaiselle jalkapalloyleisölle ja KuPS:n seurayhteisölle. Honkavaara valmensi liigajoukkuetta kausina 2017-19. Kuopion jälkeen Honkavaara siirtyi kahdeksi kaudeksi kotikaupunkiinsa SJK:n valmentajaksi, josta hän hyppäsi Palloliiton palkkalistoille. Honkavaara on toiminut Suomen Palloliiton huippu- ja nuorisovaiheen valmennusosaamisen asiantuntijana Seinäjoelta lähdön jälkeen.

Honkavaara aloitti valmennusuransa Helsingistä. Hän luotsasi HIFK:n ja Gnistanin joukkueita ennen pestiä Kuopioon. Pelaajauransa huippuhetket Honkavaara koki TP-Seinäjoen ja FC Viikinkien paidoissa.

Artikkeliin liittyviä aiheita: