PalloTV - "Olen tosi tyytyväinen alkukauteemme", kapteeni Matej Hradecky, SJK

Ruutu on kotimaisen jalkapallon koti

Katso kaikki matsit! Ruutu+ alk. 6,95€/kk - kokeile maksutta!

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
02.05.2023

”Olen tosi tyytyväinen alkukauteemme”, kapteeni Matej Hradecky, SJK

SJK on saanut vahvan startin kauteen. Avauskierroksella Kerho kaatoi Hakan 2-1. Sitä seurasivat maalittomat tasapelit Honkaa ja Lahtea vastaan. Viime lauantaina seinäjokiset saivat myös tukossa olleet maalihanansa auki, kun he kävivät kuittaamassa vakuuttavan 3-0 voiton Oulusta. Tuo ottelu olisi ihan hyvin voinut päättyä 4 tai 5 nolla vieraitten hyväksi. Joko tämä kausi olisi jälleen se kausi, kun SJK yltää omaan potentiaaliinsa ja täyttää siihen kohdistetut odotukset? Alku on lupaava.

PalloTV tapasi SJK:n kapteenin Matej Hradeckyn ja kysyi, että täyttääkö kahdeksan pistettä neljältä ensimmäiseltä kierrokselta hyvän startin tunnusmerkit hänen silmissään? Onko hän tyytyväinen joukkueensa tämä hetkiseen pelilliseen ilmeeseen? Minkälaisia pelillisiä muutoksia tai mausteita päävalmentaja Gomez on tuonut heidän peliinsä tälle kaudelle?

SJK:lla on selvästi viime kautta nuorempi rosteri, tilastojen mukaan se on keski-iältään sarjan nuorin joukkue, miten se on näkynyt kentällä, vai onko se näkynyt? SJK:n pelit jatkuvat ensi perjantaina, kun FC Inter tulee kylään, mitä tuolta matsilta on lupa odottaa?

Toimittaja: Junnu Leskelä

Artikkeliin liittyviä aiheita: