PalloTV - ”Olen sopeutunut Suomeen hyvin, mutta pystyn vielä parempaan”, Ashley Coffey, AC Oulu 

Ruutu on kotimaisen jalkapallon koti

Katso kaikki matsit! Ruutu+ alk. 6,95€/kk - kokeile maksutta!

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
08.05.2023

”Olen sopeutunut Suomeen hyvin, mutta pystyn vielä parempaan”, Ashley Coffey, AC Oulu 

AC Oulun englantilainen hyökkääjä Ashley Coffey, 29, on rantautunut Suomeen ryminällä. Liigacupissa kookas ja fyysinen sentteri väänsi neljä osumaa eikä tahti ole hiipunut Veikkausliigassakaan. Neljällä ensimmäisellä liigakierroksella hän merkkautti itselleen kolme maalia ja syöttöpisteen. Viime kierroksen Coffey huilasi pielikiellon vuoksi, mutta hän on huomenna jälleen rivissä, kun AC Oulu saa vieraakseen kovassa nosteessa olevan KuPS:n.

PalloTV tapasi Coffeyn ja kysyi, miten hän on omasta mielestään sopeutunut suomalaiseen jalkapalloon ja Veikkausliigaan? Miksi hän päätyi juuri AC Ouluun, kun hänellä oli tarjouksia muistakin maista? Miten hän luonnehtisi suomalaista jalkapalloilua verrattuna esimerkiksi Ruotsin Superettaniin?

Miten hän kuvailee päävalmentaja Ricardo Duarten jalkapalloa? Minkälainen rooli hänellä on siinä? Mikä määrittää hyvän kauden Ashley Coffeylle? Huomenna vastaan asettuu KuPS, mitä siltä matsilta on odotettavissa?

Toimittaja: Junnu Leskelä

Artikkeliin liittyviä aiheita: